Skull and Bones -merirosvopeli seilaa perille marraskuussa

Skull and Bones -merirosvopeli seilaa perille marraskuussa

Ubisoft julkaisee odotetun merirosvoaiheisen seikkailupelin täynnä toimintaa ja vaikuttavia meritaisteluita.

Skull and Bones on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla, mikä mahdollistaa hullaannuttavan ja rajoja rikkovan kokemuksen peleissä vain harvoin nähdyllä teemalla.

Ubisoft Singapore -pelistudion johtama kehitystyö on saanut apua muilta Ubisoft-studioilta ja tämä näkyy kokonaisvaltaisena pelikokemuksena, jossa vaikuttava äänimaailma ja graafinen loisto yhdistyvät toisiinsa lumoavalla tavalla. Pelaajan tarina ryysyistä rikkauksiin ei tapahdu rehellisellä yrittäjän työllä, vaan rikosten poluille ajautuneen seilorin silmin. Jotta pelaajahahmo voi saavuttaa merten kauhun ja pelätyn merirosvokapteenin maineen, on matka kivinen ja tuulinen sekä vaatii paljon työtä ja onnistumisia vaikealla ja vainotulla polulla. Onnistuessaan merirosvon ura on palkitseva ja täyteläinen.

Legendaarisista tarinoista ja merirosvomyyteistä innoituksensa saanut Skull and Bones tutustuttaa pelaajan aitoon merirosvoeloon. Erilaiset sopimukset ja tehtävät sekä resurssien kerääminen ja merillä navigointi tulevat tutuksi, kun pelaajan ohjastama laiva valmistautuu kohtaamaan rikkauksia rahtaavat kauppa-alukset. Jokainen tehty päätös vaikuttaa matkantekoon ja uralla etenemiseen vaihtelevin palkkioin ja riskein. Maineen ja mammonan kasvaessa pelaaja kykenee räätälöimään omaa merirosvoalustaan ja laivastoaan uusin ominaisuuksin ulkonäöllisiä piirteitä unohtamatta.

1600-luvun lopun vaarallisesta aikakaudesta ja Intian valtameren alueelta innoituksensa saanut peli hyödyntää merirosvojen toista valtakautta, jolloin piraattien asema oli vakiintunut ja näiden luomat uhkat erittäin todellisia. Samalla kuitenkin myös eri valtiot ja järjestöt ovat varuillaan merten kauhujen toimista ja varustavat omia laivastojaan puolustaakseen aarteitaan. Taistelut rikkauksista ovat kiivaita, mutta onnistuessaan ryöstötehtävät ovat kirjaimellisesti erittäin palkitsevia.

Skull and Bones tarjoaakin pelaajalle henkeäsalpaavan upean merirosvokokemuksen täynnä seikkailua, taistelua, jännitystä ja suuria purjealuksia. Luvassa on myös jatkokehityksen myötä ilmaiseksi julkaistavia päivityksiä, jotka tuovat lisäsisältöä pelin tapahtumiin pitkällä aikavälillä.

Skull and Bones julkaistaan kahtena eri versiona sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 8. marraskuuta 2022. Tietokoneversiot tulevat myyntiin Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Lisäksi peli tulee saataville Stadia-pelipalvelussa. Perusversion ohella julkaistava Premium-painos sisältää pelin lisäksi The Ballad of Bloody Bones -kokoelman, joka koostuu kosmeettisesta lisäsisällöstä peliin sekä lisätehtävistä, pelin digitaalisesta taidekirjasta, ääniraidasta ja Smuggler Pass -keräilyesineestä.

KATSO VIDEOT ALTA


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Koe kesällä Helsingin nähtävyydet ja tekemiset

Helsingin nähtävyydet ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja niiden joukossa on monia upeita kohteita. Tässä esittelemme muutamia kiinnostavia nähtävyyksiä Helsingissä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Helsingin suosittuja paikkoja ovat mm. Suomenlinna, Tuomiokirkko, Kauppatori ja Linnanmäki.

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Leave a Reply