Demon Veil

Rainbow Six Siege -toimintapelin seitsemäs vuosi aloitetaan ilmaisella pelaamisella

Ubisoft tuo uudelle pelikaudelle uuden operaattorin ja pelimuodon sekä laajentaa peliä Emerald Plains -pelikartalla.

Demon Veil on Rainbow Six Siege -pelin seitsemännen pelivuoden ensimmäisen kauden nimi. Kausi tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja lisää sisältöä. Näistä keskeisin on japanilainen puolustusoperaattori Azumi, jonka erikoisvälineenä on Kiba Barrier. Azumin heitettävistä kanistereista purkautuu käytössä kuluvaa suojamateriaalia, joka tuo luodeilta suojaavan pinnan esimerkiksi lattioiden ja seinien reikien peittämiseen. Tämä toimii kätevänä ja monikäyttöisenä puolustusvarusteena hyökkääjiä vastaan.

Lisäksi Demon Veil -pelikausi tarjoaa pelaajille klassisen Team Deathmatch -pelimuodon sekä Irlantiin sijoittuvan Emerald Plains -kentän. Tämä onkin Rainbow Six Siege -pelin ensimmäinen täysin uusi pelikartta kolmeen vuoteen. Emerald Plains tulee pelattavaksi pian pelikauden avaamisen jälkeen.

Team Deathmatch -pelimuoto tarjoaa kokeneille pelaajille hyvän tavan lämmitellä itseään varsinaisia turnausotteluita varten. Samalla se on uusille pelaajille oiva tapa tutustua Rainbow Six Siegen maailmaan hieman helpommin lähestyttävän pelityylin kautta. Pelimuoto on pysyvä laajennus ja toimii näin myös kätevänä keinona harjoitella uusien operaattorien taito- ja varustevalikoimaa.

Lisäksi Demon Veil päivittää peliä pienemmillä muutoksilla, kuten tasapainottamalla hahmoluokkia ja tuomalla puhelinnumerovarmennuksen rankattuihin peleihin.

Uutta kautta juhlitaan myös ilmaispelaamisella, sillä sekä Team Deathmatch että peruspeli ovat koettavissa ilmaiseksi pc-tietokoneilla ja PlayStation-pelikonsoleilla 17.-24. maaliskuuta välisen ajan.

Leave a Reply