SuomieSports.fi

Perjantai-illan otteluvinkkejä

Tänään olisi parikin kohtaamista, missä on suomalaisväriä tulilla CS:GO turnauksissa. Toinen on ESL liiga tasolla ja toinen Flastpoint-tasolla.

Valinta 1: OG

Ensimmäinen kohde on ESL Pro liigan eurooppalainen OG vastaan kiinalainen TYLOO. Tyloo on juuri ja juuri TOP30 listauksessa mukana, mutta parhaita kiinalaisia CS:GO joukkueita kuitenkin, kun vastaavasti OG on pelannut hyvin yhteen suomalaisen AleksiB tultua joukkueen vahvuuteen mukaan.

Maailmanlistan sijalla 19 majoittuva OG pelaa nykyään kokoonpanolla jossa on pelaajia viidestä maasta ja mukana todella yksi suomalainen. OG:n edellissä otteluissa joukkue ailahteli voittaen suomalaisen KOVA eSportsin 2-0 mutta hävisi 1-2 GODSENTille ja 0-2 Hereticsilla maaliskuun alussa. Helmikuussa joukkue otti kaksi voittoa Evil Geniuksesta mutta myös häviis kaksi kertaa G2:lle.

TYLOO vastaavasti hävisi juuri eilen Fazelle 0-2 ja sitä ennen pelasi Kiinassa ESL One karsinnoissa voittaen Lynn Visionin, Wubbalubbadubdubin sekä EHOMEn mutta hävisi 1-2 ViCille.

OG Lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja TYLOON voitto olisi aikamoinen suoritus kiinalaisjoukkueelta.

Valinta 2: HAVU

Illemmalla on sitten suomalaisen HAVU tiimin ottelu tanskalaista Copenhagen Flames joukkuetta vastaan.

Flames on maailmanlistan 38 ja täysin tanskalainen joukkue kun HAVU vastaavasti listan 30 ja täysi suomalainen joukkue. Flames voitti viimeksi pari viikkoa sitten Heoricin 2-0 ja Sproutin 2-1 mutta ovat nyt Flashpointissa hävinneet molemmat ottelunsa, ensin cOntact vei 0-2 ja sitten oman maan MAD Lions 1-2. HAVU muuten voitti juuri Copenhagen Flames joukkuees Flashpoint karsinnoissa 4.3. kartoin 2-1, joten joukkue hakee nyt revanssia.

HAVUn Flashpoint ottelut ovat menneet kohtuullisen hyvin, se voitti MAD Lionsin ensin 2-1 ja c0ntactin myös 2-1 mutta hävisi sitten toisessa ottelussa MADeille 0-2. Toivotaan että tänään HAVUn tiimi on iskussa ja voitto tulee. Kansainvälisissä vertailuissa HAVUn kerroin vaihtelee 1,61 – 1,79, mikä on ihan pelattavissa.

 

2 Comments
 • lohjaguru
  reply
  27.3.2020

  Ensimmäisen kamppailun OG vei lähes näytöstyyliin 2-0. Nyt myöhäisillan ottelu käynnissä, missä HAVU otti 1.kartan jatkopelien kautta 19-17. Toisena karttana menossa Overpass Havun johtaessa 7-2.

 • lohjaguru
  reply
  27.3.2020

  HAVU kamppaili koko toisen kartan hieman tanskalaisten edellä ja pystyi kuin pystyisin lopulta ottamaan puhtaan 2-0 voiton, vaikkei se helpolla tullut.

  Näin perjantain vinkit 100% oikein.

Leave a Reply