cs2

M80 Esports halajaa CS2 joukkuetta

Nousemassa oleva Pohjois-Amerikassa toimiva M80 esports -organisaatio, joka tunnetaan VALORANT Challengers -tiimistään, on suuntaamassa kunnianhimoiseen laajentumiseen CS2:n puolelle.

Uutinen tulee sen jälkeen, kun M80 nimitti Sentinelsin ja XSETin entisen VALORANT-päävalmentajan Donald “Syyko” Muirin varapuheenjohtajaksi esportsin osalta 15. kesäkuuta. Riot Gamesin taktisen ammuntapelin projektin lisäksi M80 sijoittaa myös Rainbow Six Siegeen ja Rocket Leagueen sekä Street Fighter -ammattilaiseen EndingWalkeriin. Ja Syykolla on suuret suunnitelmat M80:n CS2-tiimin suhteen, jonka Valve julkaisee maailmanlaajuisesti tämän kesän aikana korvaten käytännössä CS:GO:n.

“Lisäksi näiden olemassa olevien tiimien tukemisen lisäksi minulla on silmät suunnattuna Counter-Strike 2:een ja suunnitelmissa on rakentaa maailmanluokan tiimi”, Syyko kertoi Dexerton haastattelussa. On kuitenkin epäselvää, aikooko M80 rakentaa pääasiassa Pohjois-Amerikan pelaajista koostuvan tiimin vai tutkia mahdollisuuksia ulkomailla. M80:n VALORANT-tiimi koostuu neljästä Pohjois-Amerikan pelaajasta, Rocket League -tiimi on täysin Pohjois-Amerikkalainen, mutta Rainbow Six -kokoonpano koostuu pääosin brasilialaisista pelaajista.

Joka tapauksessa tämä antaa toivoa Pohjois-Amerikan CS-esports -skenelle. Tällä hetkellä Team Liquid, Complexity ja Evil Geniuses ovat ainoat suuret organisaatiot, jotka omistavat Pohjois-Amerikan tiimit, ja Cloud9:llä on tällä hetkellä pääasiassa venäläisistä pelaajista koostuva kokoonpano. Useimmat alueen organisaatiot siirtyivät VALORANT-esportsiin sen julkaisun jälkeen vuonna 2020 eivätkä palanneet enää CS:n pariin.

M80:n lisäksi TSM on ainoa merkittävä organisaatio Pohjois-Amerikassa, joka vihjaa liittyvänsä Valven ammuntapeliprojektiin, mutta ei ole ollut päivityksiä organisaation taloudellisten vaikeuksien jälkeen, jotka tulivat julkisiksi maaliskuussa 2023.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Älykellot – uusi tapa seurata elämääsi

Älykellot ovat erinomainen tapa seurata elämääsi ja pysyä yhteydessä tärkeisiin tietoihin. Voit käyttää niitä urheiluun, ajanhallintaan, yhteystietojen ylläpitoon, terveyden seurantaan ja paljon muuhun. Älykellojen avulla voit tehdä arjesta entistä helpompaa ja mukavampaa. Älykello sopii myös nuorille sekä senioreille.

Apple iPhone 12 ja sen mallit: Tehokkuutta ja innovaatiota älypuhelimiin

Apple iPhone 12 on yksi markkinoiden suosituimmista älypuhelimista. Sen julkaisun myötä Apple jatkaa perinteensä mukaista tyylikästä muotoilua ja tehokkaita ominaisuuksia. iPhone 12-sarja tarjoaa useita eri malleja, jotka sopivat eri käyttäjien tarpeisiin.

Apple iPhone 13 – Innovaatio, tyylikkyys ja teho yhdessä paketissa

Apple iPhone 13 Pro -älypuhelimessa on häkellyttävä 6,1” OLED-kosketusnäyttö 120 Hz virkistystaajuudella sekä tehokas 5G-yhteyksiä tukeva A15 Bionic -prosessori. Lisäksi laitteella on markkinoiden johtava IP68-vedenkestävyysluokitus.

Huawei P30 ja Huawei P30 Pro: Tehokkuutta ja Innovatiivisuutta Puhelimien Uudessa Huippuluokassa

Huawei on vakiinnuttanut asemansa älypuhelinmarkkinoilla tarjoamalla käyttäjilleen innovatiivisia ja suorituskykyisiä laitteita. Yksi tällaisista huippuluokan puhelinmalleista on Huawei P30 ja sen isoveli Huawei P30 Pro. Näiden puhelimien avulla Huawei tarjoaa käyttäjilleen huippuluokan kokemuksen monipuolisilla ominaisuuksillaan ja upealla suorituskyvyllään.

OnePlus 8: Huippuluokan Suorituskyky, Upea Näyttö ja Monipuoliset Ominaisuudet

OnePlus 8-sarja koostuu kolmesta puhelinmallista: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ja OnePlus 8 Lite. Jokainen näistä malleista tarjoaa hieman erilaisen kokemuksen ja ominaisuudet, joten valinnanvaraa löytyy eri tarpeisiin ja budjetteihin.

Leave a Reply