Valorant aikoo lanseerata uuden pelitilan

Valorant esittelee uuden pelitilan nimeltään Team Deathmatch osana Episode 7 Act 1 -päivitystä, joka julkaistaan 27. kesäkuuta. Tämä pelitila sisältää kaksi joukkuetta, jotka kilpailevat kolmella uudella kartalla tavoitteenaan saavuttaa ensimmäisenä 100 tappoa. Pelin kulku noudattaa perinteisen joukkotappelun formaattia, jossa pelaajat palaavat lähes välittömästi henkiin kuoleman jälkeen, ja ensimmäinen joukkue, joka saavuttaa 100 tappoa, voittaa.

Kuinka se toimii:

Yksi Valorantin Team Deathmatch -tilan ainutlaatuisista piirteistä on eteneminen neljän eri vaiheen läpi yhdeksän ja puolen minuutin ottelun aikana. Pelaajat voivat valita asearsenaalinsa ennen ottelun alkua tai päivittää sitä herätessään henkiin. Kuitenkin jokaisen vaiheen alkaessa asearsenaali päivitetään automaattisesti, estäen pelaajia käyttämästä yksinomaan voimakkaimpia aseita koko pelin ajan. Tämä järjestelmä kannustaa pelaajia sopeuttamaan strategioitaan ja mahdollistaa myös taitojen kehittämisen eri aseiden kanssa.

Talouden hallinta, joka on keskeinen osa perinteisiä Valorant-otteluita, ei ole läsnä Team Deathmatch -tilassa. Tämä tarkoittaa, että pelaajat eivät voi ostaa kykyjä vaan niillä on käytettävissään jäähdytysaika. Ultimate-kyvyt voi ansaita tappojen kautta ja poimimalla kartalle sijoitetut ultimate-orbit.

Taitopuutteet:

Reilun ja taitopohjaisen pelikokemuksen ylläpitämiseksi käyttöön otetaan palautusorbit. Nämä palauttavat pelaajien terveyden ja tarjoavat kilven taistelun jälkeen. Nämä orbit mahdollistavat pelaajille useita taisteluita yhdellä elämällä, estäen epäreiluja kohtaamisia.

Valorantin kehittäjä Riot Games on suunnitellut Team Deathmatch -tilan korostamaan taistelupainotteista pelikokemusta. Tämä mahdollistaa pelaajien luovuuden ja mekaanisten taitojen esittelyn. Vaikka se ei haasta perinteistä Valorant-kokemusta vallitsevimpana pelitilana, se toimii loistavana lämmittelytoimintona ja tapana harjoitella tähtäystä sekä rennompana mutta silti kilpailullisena lisäyksenä peliin.

Uudet kartat:

Team Deathmatch -tila julkaistaan Valorantin Episode 7 Act 1 -päivityksen yhteydessä. Siinä on kolme erityisesti tätä tilaa varten suunniteltua karttaa. Nämä kartat sisältävät Piazzan, jossa on avoin keskialue ja korkeammalla sijaitsevia alueita. Districtin, jossa on pitkä väylä ja hevosenkengän muotoinen rakennus. Ja Kasbahin, areenatyyppisen kartan, jossa on useita yhteyksiä keskelle.

Juoni:

Valorantin Team Deathmatch -tilan juoni keskittyy hahmoon nimeltä Maxbot, joka on tämän pelitilan luoja. Pelin tarinan mukaan Valorantin agentit voittavat Maxbotin aiemmassa elokuvassa, minkä seurauksena hän kostaa vangitsemalla heidät oman suunnittelemansa taisteluareenalle.

Kaiken kaikkiaan Valorantin Team Deathmatch -tila tarjoaa virkistävän käänteen perinteiseen pelimuotoon. Se mahdollistaa nopeatempoisen taistelun, taitojen esittelyn sekä rennomman mutta silti kilpailullisen kokemuksen pelissä.

Leave a Reply