Vuoden 2023 Call of Duty League -kausi eeppiseen päätökseen

Vuoden 2023 Call of Duty League Championship -viikonloppu järjestetään 15.-18. kesäkuuta Las Vegasissa. Ainoastaan kahdeksan parasta joukkuetta runkosarjasta saavat mahdollisuuden kilpailla pudotuspeleissä yli 2,3 miljoonan dollarin palkintopotista. Runkosarja päättyi toukokuun lopussa, ja New York Subliners varmisti toisen tittelin vuoden aikana Major Five -turnauksessa. MVP-kisan kärjessä olevan HyDran johdolla New York lähtee CoD Champs -kilpailuun ainoana CDL-joukkueena, joka on voittanut useita turnauksia tällä kaudella.

Sublinersin vastustajaksi Major Five -turnauksen loppuottelussa nousi Atlanta FaZe, joka oli ykkössiemenenä vuoden 2023 runkosarjassa ja voitti Major Two -turnauksen. Tämän vuoden muita mestaruuksia ovat saavuttaneet Toronto Ultra Major Threessa ja Los Angeles Thieves Major Fourissa. Toisaalta OpTic Texas osallistuu turnaukseen viimeiseltä sijalta Major Five -turnauksessa, vaikka he saavuttivat 5-0-tuloksen verkkokarsinnoissa ennen kyseistä tapahtumaa. Monet fanit ovat uteliaita näkemään, miten CDL:n suosituin franchising-joukkue vastaa vuoden suurimman tapahtuman suoritukseen. He pyrkivät toipumaan ensimmäisessä ottelussaan Boston Breachia vastaan, joka esittelee nuoren tulokkaan Eric “Snoopy” Pérezin CoD Champsissa. CoD Champs 2023 -turnauksessa nähdään jännittäviä taisteluita ikuisista kunnioituksen oikeuksista ja mahdollisuudesta kirjoittaa oma nimensä historiankirjoihin.

Tässä ovat tulokset jokaisesta ottelusta vuoden 2023 Call of Duty League Championshipissa. CoD Champs 2023 -pisteet ja tulokset

CoD Champs 2023 scores and results

Thursday, June 15

Atlanta FaZe vs. Seattle Surge (Winners bracket round one)

Atlanta lead 2-0

  • Embassy Hardpoint: 250-112 Atlanta
  • Embassy Search and Destroy: 6-2 Atlanta

New York Subliners vs. Minnesota RØKKR (Winners bracket round one)

New York win 3-2

  • Mercado Las Almas Hardpoint: 250-226 Minnesota
  • Mercado Las Almas Search and Destroy: 6-3 Minnesota
  • El Asilo Control: 3-1 New York
  • Zarqwa Hydroelectric Hardpoint: 250-66 New York
  • Breenbergh Hotel Search and Destroy: 6-4 New York

Atlanta Faze

Atlanta FaZe on ammattilaisjoukkue, joka kilpailee Call of Duty Leaguessa (CDL). Joukkueen kotipaikka on Atlanta, Georgia, ja se on tunnettu yhtenä CDL:n huippujoukkueista. FaZella on vahva pelaajakokoonpano ja se on saavuttanut menestystä erilaisissa turnauksissa ja tapahtumissa. He ovat jatkuvasti pärjänneet hyvin ja heillä on omistautunut fanikunta.

Seattle Surge

Seattle Surge on ammattilaisjoukkue, joka kilpailee Call of Duty Leaguessa (CDL). Joukkue edustaa Seattlen kaupunkia ja se on yksi CDL:n osallistujajoukkueista. Surge on kerännyt kannattajia ympäri maailmaa ja sillä on vahva pelaajakokoonpano. Joukkue on osallistunut erilaisiin CDL-turnauksiin ja tapahtumiin.

New York Subliners

New York Subliners on ammattilaisjoukkue, joka kilpailee Call of Duty Leaguessa (CDL). Joukkue edustaa New Yorkin kaupunkia ja on yksi CDL:n huippujoukkueista. Sublinersilla on vahva pelaajakokoonpano, ja he ovat saavuttaneet menestystä useissa CDL-turnauksissa ja -tapahtumissa. Joukkueella on intohimoinen fanikunta ja se on tunnettu taidokkaasta pelityylistään.

Minnesota RØKKR

Minnesota RØKKR on ammattilaisjoukkue, joka kilpailee Call of Duty Leaguessa (CDL). Joukkue edustaa Minnesotan osavaltiota Yhdysvalloissa. RØKKRilla on vahva pelaajakokoonpano ja heidät tunnetaan kilpailukykyisestä pelityylistään. Joukkue on osallistunut useisiin CDL-turnauksiin ja -tapahtumiin, ja heillä on omistautunut fanikunta, joka tukee heitä aktiivisesti.

Leave a Reply