Activision on vihdoin tunnustanut Call of Duty -palvelimen ongelmat mutta ratkaisua ei ole näköpiirissä

Activision on vihdoin käsitellyt vakavia, jatkuvia viive- ja palvelinongelmia Call of Duty -peleissä, vaikka korjaus voi vielä kestää jonkin aikaa. Modern Warfare 2 ja Warzone 2 ovat kärsineet satunnaisista yhteysongelmista viimeisten parin kuukauden ajan, mutta ongelmat ovat näyttäneet pahenevan viime viikkojen aikana – ja yhteisö on ollut hyvin äänekäs asiasta.

Tänään pelin julkaisija tunnusti virallisesti ongelman ensimmäistä kertaa twiitissä ja uudessa kortissa pelin Trello-taululla, joka seuraa useiden pelien ongelmia.

“Tutkimme ilmoituksia palvelimeen liittyvistä peliongelmista ja teemme aktiivisesti töitä niiden ratkaisemiseksi”, twiitti kertoi. Mutta se on kaikki tällä hetkellä.

Twiittiin vastaukset kertovat tarinan. Se sai heti osakseen yhdistelmän sarkasmia, jatkuvaa turhautumista ja aitoa iloa MW2:n ja Warzone 2:n pelaajilta, joiden otteluja on hidastanut viiveet, korkea ping ja muut yhteysongelmat.

Nopea hakulause “MW2 viive” millä tahansa sosiaalisella medialla löytää pelaajien valituksia ongelmasta. Se ei ole todellakaan mikään uusi asia, mutta se näyttää olleen tarpeeksi suuri ja laajalle levinnyt saadakseen kehittäjät vastaamaan siihen.

Olipa kyseessä sitten MW2 rankattu peli tai Warzone 2:n taistelu kuninkaallisena, yhteisön huuto viiveestä näyttää lopulta tulleen tarpeeksi kovaksi, jotta yritys myönsi ongelman. Mutta mitä tulee aikatauluun ongelmien korjaamiselle, se on täysin toinen tarina.

Tällä hetkellä CoD-pelaajat voivat seurata Trello-taulua seuratakseen edistymistä yhteyden ongelman ratkaisussa ja muistaa, että heidän ottelunsa saattavat jatkua niiden haitoista kärsien toistaiseksi.

COD liiga MAJOR IV alkoi eilen….

Leave a Reply