Kotimaisen Elisa Esportin johtoon uusi nimi

Elisa Esports tekee johtoportaaseensa merkittävän muutoksen. Nykyinen johtaja Teemu Koski on päättänyt jättää tehtävänsä siirtyen muihin töihin. Elisa Esportsin johtoon nousee Olli-Pekka Villa, joka on aiemmin toiminut kumppanuuspäällikkönä ollen myös tiimin keskeinen jäsen.

Elisa Esportsin mukaan Villa on ihanteellinen valinta organisaation johtoon ja jatkamaan saavutettua menestystä. Villan johdolla Elisa Esports on edelleen sitoutunut tarjoamaan huippuosaamista, tukemaan kykyjä ja olemaan mukana yhteisössä pysyen alan kärjessä. Hänet saatetaan muistaa lisäksi vuoden 2019 Diili-kauden voittajana. 

CS Playoffit käynnistyvät

Elisa Esports tuottaa lähetyksiä, turnauksia ja tapahtumia esportin ystäville. Syksystä 2018 lähtien he ovat tuottaneet tuhansia tunteja esports-lähetyksiä eri peleistä, kuten Counter-Strike: Global Offensive, PUBG ja Rocket League. Lähetyksiä voi seurata sekä Twitch-kanavalta että Elisa Viihde Sportin kautta.

Parhaiten Elisa Esports tunnetaan varmaankin Arctic Invitationalin järjestämisestä vuonna 2019 sekä lippulaivaturnaussarjastaan Elisa Invitationalista, joka on ollut käynnissä vuoden 2021 alusta. Viime syksynä pidettiin lisäksi Elisa Masters Espoo ’22 -turnaus, johon osallistui 12 ansioitunutta joukkuetta eri puolilta maailmaa. Palkintosumma oli huikea 200 000 dollaria, joka oli Suomen mittapuulla uusi ennätys. Potin vei viisikko Saksasta, eli fnatic.

Itse asiassa, ensi viikolla suunnataankin taas Elisa Invitational Spring 2023 Playoff Stagelle pelaamaan CS :ää. Mukana on neljä kutsujoukkuetta ja kahdeksan joukkuetta Main Swissistä. He kohtaavat toisensa online-ottelussa kesäkuun 6.-10. päivä. 

CS ammattilainen pois pelistä 

Kevään Elisa Invitationalin viimeisessä avausottelussa vastakkain ovat 500 sekä HAVU. Toukokuussa joukkueen pelaaja Jani “Aerial” Jussila ilmoitti, että laittaa kilpapelaamisen toistaiseksi tauolle unihäiriöiden takia. Jussila on ollut HAVUn tukipilari lähes 2,5 vuotta, joten hän on myös vihreiden paitojen veteraani. Hän on kertonut pelanneensa CS:ää arviolta 30 000 tuntia. 

Jussila ilmoitti siirtyvänsä syrjään HAVU:n CS:GO-listalta vuosia kestäneiden uniongelmien vuoksi. – Minusta on mahdotonta onnistua tällä hetkellä. Ammattimaisen CS:n taso on tällä hetkellä erittäin korkea, eikä siellä pysy vain muutaman tunnin unilla päivässä, hän toteaa. Näin ollen HAVUn CS -joukkueeseen kuuluvat nyt Otto ”ottoNd” Sihvo, Sami ”xseveN” Laasanen, Matias ”Banjo” Kivistö sekä Jussi ”Airax” Airaksinen. Lisäksi joukkueen väliaikaiseksi kaveriksi palaa Olli “sLowi” Pitkänen, joka oli HAVUssa mukana vuosina 2018-2022. 

Elisa Invitationalin palkintopotti on 25 000 dollaria sekä paikka ennalta ilmoittamattomassa LAN-tapahtumassa. Kaikki ottelut striimataan suorana Elisa Esportsin Twitch-kanavalla. Lisätiedot, aikataulut ja tulokset löytyvät Twitterin puolelta. 

Mukana olevat joukkueet:

Kutsutut:

 • Monte
 • Into the Breach
 • MOUZ
 • Movistar Riders

Main Swissistä:

 • PROSPECTS
 • APEKS
 • 500
 • ex-Copenhagen Flames
 • ECLOT
 • HAVU 
 • Sangal Esports 
 • EYEBALLERS

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Etätyö – Uusi normaali?

Etätyö on tullut pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian myötä. Se on mahdollistanut joustavamman työskentelyn ja vähentänyt aikaa ja kustannuksia matkustamiseen. Etätyön avulla työntekijät voivat työskennellä turvallisesti mistä tahansa ja säilyttää samalla tuottavuutensa. Mutta kuinka pysyvästi tämä uusi normaali tulee olemaan?

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply