Mainosta meillä

hREDS vs Lyngby Vikings

Huomenna nähdään, millä tasolla hREDS todella on, kun vastaan asettuu tanskalainen Lyngby Vikings ESEA Advanced Season 35 Europe turnauksessa. Turnauksessa on jaossa 15 000 dollaria ja suomalaisista on tulessa myös SJ Gaming, joka kohtaa keskiviikona Project X:n. Kolme karsintakierrosta ja GRAND FINAL. Turnauksessa korkeimmalle ranking-listalla on asettunut Winstrike joka on maailmanlistan 35. ja AGF joka on 46. SJ Gaming on listalla 60. ja hREDS 195. Turnauksen voittajalle on luvassa 4500 dollaria ja kakkosellekin 3000 dollaria ja vielä kolmonen saa 2500 ja nelonenkin 2000 dollaria. Sijat 5-8 saavat sitten vielä 750 dollaria per tiimi.

Siinä missä SJ lähtee jopa pienenä suosikkina ukrainalaista vastustajaansa vastaan, on hREDS pienenä altavastaajana tanskalaisia vastaan. Mutta koska nämä tiimit eivät ole tiettävästi toisiaan aiemmin kohdanneet ainakaan tällä tasolla, voi kaikki olla mahdollista.

Oy HIFK-Hockey Ab perusti syksyllä 2016 esports-joukkueen, jonka nimeksi tuli Helsinki REDS. 2019 organisaation nimeksi muutettiin hREDS.

Miten pärjää hREDS keskiviikkona? Onko uudesta Olli “oopee” Piispasesta tukemaan joukkue voittamaan tanskalaiset?

Other Articles

Leave a Reply