hREDS vs Lyngby Vikings

Huomenna nähdään, millä tasolla hREDS todella on, kun vastaan asettuu tanskalainen Lyngby Vikings ESEA Advanced Season 35 Europe turnauksessa. Turnauksessa on jaossa 15 000 dollaria ja suomalaisista on tulessa myös SJ Gaming, joka kohtaa keskiviikona Project X:n. Kolme karsintakierrosta ja GRAND FINAL. Turnauksessa korkeimmalle ranking-listalla on asettunut Winstrike joka on maailmanlistan 35. ja AGF joka on 46. SJ Gaming on listalla 60. ja hREDS 195. Turnauksen voittajalle on luvassa 4500 dollaria ja kakkosellekin 3000 dollaria ja vielä kolmonen saa 2500 ja nelonenkin 2000 dollaria. Sijat 5-8 saavat sitten vielä 750 dollaria per tiimi.

Siinä missä SJ lähtee jopa pienenä suosikkina ukrainalaista vastustajaansa vastaan, on hREDS pienenä altavastaajana tanskalaisia vastaan. Mutta koska nämä tiimit eivät ole tiettävästi toisiaan aiemmin kohdanneet ainakaan tällä tasolla, voi kaikki olla mahdollista.

Oy HIFK-Hockey Ab perusti syksyllä 2016 esports-joukkueen, jonka nimeksi tuli Helsinki REDS. 2019 organisaation nimeksi muutettiin hREDS.

Miten pärjää hREDS keskiviikkona? Onko uudesta Olli “oopee” Piispasesta tukemaan joukkue voittamaan tanskalaiset?


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Leave a Reply