Koska Suomeen naisten ammattilaisjoukkue?

Cloud9 teki sen nyt kansainvälisesti esitellessään maailmalle kokonaan naisvaltaisen Valorant joukkueensa Cloud9 White, samalla Cloud9 julkaisi myös Valorant joukkue Cloud9 Blue, joka on vastaavasti perinteisempi täysin miesten joukkue. Onko tämä nyt ensimmäinen askel kohti todellista naisten ja miesten tasa-arvon aikakautta eSports turnauksissa ja scenessä? Aletaanko naisia vähitellen arvostaa yhtä korkealle kuin miehiä. Aikoinaan WoW tapahtumissa naispelaajat olivat aikalailla samalla tasolla miesten kanssa, vaikka luonnollisesti silloinkin naisia haukuttiin, mutta olisiko nyt 2020-luvulla tietokonepelaajat valmiita hyväksymään naiset tasavaltaisiksi pelaajiksi?

Kyllähän Diginitaksella ja Counter Logic Gamingillä on naisia sekä CS:GO että Valorant joukkueissa, mutta näiden tavoitteet ovat tähän asti olleet nimenomaan vain naisille tarkoitetuissa turnauksissa. Cloud9 White lähtee yleiseen ammattilaissarjaan taistelemaan paikastan miesten joukkueiden rinnalla.

Cloud9 pomoihin kuuluva Galyen Malone kertoi tiedotteessa, että organisaatio panostaa oikeasti naisten Valorant joukkueeseen ja lähtee hakemaan joukkueella menestystä yleisestä liigasta.

 


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Leave a Reply