eFutisliiga alkaa tänään – ”Veikkausliiga siirtyy lennosta eFutisliigan digitaaliselle viheriölle”

Jalkapallon Veikkausliiga-kausi päättyy tänään keskiviikkona runkosarjaan. Miltei samalla kellonlyömällä avautuvat kuitenkin digiviheriöt, kun uusi kansallinen e-urheilusarja, eFutisliiga alkaa.

”Tänään näemme suomalaisessa jalkapallossa historiallisen viestikapulan vaihdon, kun Veikkausliiga siirtyy lennosta eFutisliigan digitaaliselle viheriölle. Edes poikkeukselliset ajat eivät voi estää palloa pyörimästä”, Veikkausliigan liiketoiminnan kehityksestä ja markkinoinnista vastaava johtaja Ville-Mikko Korkka iloitsee.

Veikkausliigan ja Telian perustama eFutisliiga pyörähtää käyntiin tänään keskiviikkona klo 18.00. Veikkausliigan seurat ovat valinneet kukin FIFA-pelin huippunimistä kaksi pelaajaa omaan joukkueeseensa. Seurat kohtaavat runkosarjassa kertaalleen toisensa, minkä jälkeen käynnistyvät pudotuspelit, jotka huipentuvat finaaliin joulukuun 15. päivä.

eFutisliigasta aukeaa polku MM-turnaukseen

Uusi suomalainen eFutisliiga asettuu osaksi maailman suurinta e-jalkapalloekosysteemiä, eli EA Sportsin maailmanlaajuisesti hallinnoimaa FIFA Global Series -sarjaa.

”eFutisliigassa pelataan tosissaan, eikä unohdeta unelmoida. Tarjolla on Suomen mestaruus ja keväällä pelattavan kauden osalta myös paikka e-futiksen MM-karsintaputkessa. On siis mahdollista, että lähitulevaisuudessa juhlimme ensimmäistä suomalaisen jalkapallon MM-turnauspaikkaa! Telia Esports Seriesin tavoitteena on alusta alkaen ollut mahdollistaa pelaajien nousu aivan maailman huipulle, ja nyt polku e-futiksen huipulle on avoinna”, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

eFutisliigan pääyhteistyökumppanina toimii PlayStation ja muina yhteistyökumppaneina maailman suurimpiin pankkeihin kuuluva Santander sekä kotimainen kosmetiikkabrändi LV. PlayStation ja Santander ovat myös UEFA Champions Leaguen pääyhteistyökumppaneita.

Uuden eFutisliigan myötä Telian omistama MTV laajentaa e-urheilutarjontaansa jalkapallon puolelle. Viikoittaiset lähetykset ovat katsottavissa mtv-palvelusta ja C Moresta keskiviikkoiltaisin. Lähetyksiä voi seurata myös Telia TV:stä.

Historian ensimmäinen eFutisliigan lähetys lähetetään tänään keskiviikkona klo 18.00 alkaen.

Lue lisää: eFutisliiga käynnistyy marraskuussa – Seurat valitsivat pelaajansa uuteen sarjaan


Muuta luettavaa muualta

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Leave a Reply