a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

ENCE:lle kaksi uutta jäsentä!

ENCE on kohta osallistumassa IEM Beijing-Haidian turnaukseen ja joukkueella oli pienoinen paniikki löytää Jani Jussilalle ja Slaawa Räsäselle paikot. Onneksi apuun tuli HAVU, josta ENCE ryöväsi sekä pelaajan että valmentajan. Näin siis Joonas “doto” Forss siirtyy Jussilan paikalle pelaavaan kokoonpanoon ja Eetu “sAw” Saha Räsäsen tilalle valmentajaksi.

Kuva by ENCE

ENCE kuulemma mietti myös kansainvälistä kokoonpanoa, mutta HAVUn avustuksella joukkue jakaa täysin suomalaisena.

Miten doto ja sAw soveltuvat ENCE:n tiimiin nöähdään pian, sillä IEM ottelut alkavat aivan utuota pikaa. ENCE:n onneksi nämä kaverit ovat tuttuja tiimille jo entuudestaa ja pelejä on pelattu CS:GO ympäristöissä aiemminkin yhdessä.

Joonas itse kertoo ENCE:n tarjouksen tulleen hänelle yllätyksenä, mutta lähtö HAVU:sta ei ollut helppoa, olihan porukka pelannut hyvin yhdesssä ja USA:ssa tiimi oli kineksessä puolitoista kuukautta.

doton eli Joonaksen tuleva pelipaika on lurk.

Eetu Saha on tähä mennessä ollut HAVU:n pelaava jäsen, joten nyt jää hiiri vähäksi aikaa aktiivipelaajana sivuun ja on aika ottaa seuraava askel ammattilaisuralla. Eetu itse kertoi haastattelussa, jonka hän antoi HLTV:lle, että siirtyminen valmentajaksi oli ollut mielessä jo pidempään, joten ENCE mahdollisuus oli vain piste iin päällä.

HAVU:n uusi valmentaja on vastaavasti Taneli “disturbed” Veikkola ja joukkue etsii kahta uutta pelaajaa tiimiinsä.

Leave a Reply