Farming Simulator Championship

Farming Simulator -liigan maailmanmestari kruunataan tulevana viikonloppuna

Farming Simulator -maatalouspelin kilpapelimestaruus ratkotaan 19.-20. marraskuuta.

Farming Simulator yhdistää toisiinsa virtuaalimaanviljelyksen ja kilpapelaamisen. Pelijulkaisija GIANTS Software järjestää pelin maailmanmestaruuskisat, joilla päätetään näyttävästi Farming Simulator Leaguen eli pelin virallisen kisaliigan neljäs kausi. Kisat käydään pelijulkaisijan studiolla Saksassa.

Mestaruusturnaus striimataan pelijulkaisijan omilla sosiaalisen median kanavilla Twitchissä sekä liigan omilla kanavilla YouTubessa ja Facebookissa. Turnauslähetys alkaa kumpanakin päivänä kello 11.00 Suomen aikaa sekä 19. että 20. marraskuuta. Turnauksen juonto on saatavilla englanniksi ja saksaksi.

Turnauspeleissä nähdään jännittävää kisaamista, kun lajin parhaat pelaajat ottavat toisistaan mittaa tavoitellessaan peräti 100 000 euron palkintopotin voittosummaa.

Turnausjoukkueissa yhdistyvät maanviljelyslaitteiden valmistajat, kilpapeliorganisaatiot ja Farming Simulator -pelin harrastajat. Näistä koostuvat kolmihenkiset tiimit ratkovat keskinäisen paremmuutensa pudotuskisoissa, jotka huipentuvat sunnuntaina mestaruusotteluun. Lisätietoja ottelun rakenteesta ja aikataulusta löytyy liigan sivuilta osoitteesta https://fsl.giants-software.com/.

Kisatapahtuman striimaussivustot
www.twitch.tv/giantssoftware
www.youtube.com/c/FSLesports/featured
www.facebook.com/FSLesports/


Muuta luettavaa muualta

Kuka on Eetu “Eedspeaks” Pesonen?

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Apple Pay -mobiilimaksaminen on toinen tapa maksaa ostoksia kätevästi

Apple Pay maksaminen keskittyy vahvasti 20–30-vuotiaisiin, kun taas Google Pay -maksajien profiili on huomattavasti laajempi, aktiivikäyttäjäryhmän ollessa 20–45-vuotiaat.

Leave a Reply