David Beckhamin omistama Guild Esports on perustanut uuden tuotanto- ja luovien palveluiden tuottajan Guild Studiosin

Uuden palvelun tarkoituksena on tarjota luovia, tuotanto- ja markkinointipalveluita eri sidosryhmille elektronisessa urheilussa, mukaan lukien brändit, virastot ja mediayhtiöt.

Guild Studios aloitti yhteistyön Samsungin kanssa tämän kuun alussa tukemaan Samsung Galaxy S23:n julkaisua. Guild järjesti “vaikuttajatähtiin perustuvan” tapahtuman, jota seurasi “Roll-Up Mobile Esports” -päivä, jossa esiteltiin Galaxy S23:n pelaamismahdollisuudet. Samsung on yksi Guildin olemassa olevista kumppaneista, ja vähintään yksi muu yritys on myös sopinut palveluista Guild Studiosin kautta.

Tämä uusi konsultointiyritys on tervetullut näky Guildin johtajille. Yhtiöllä oli viimeisimmässä vuosikertomuksessaan tappio ennen veroja 8,75 miljoonaa puntaa, ja käteisvarat olivat vain 1,6 miljoonaa puntaa tammikuun 25. päivänä. Yhtiön riippumaton tilintarkastaja totesi myös raportissa, että ilman lisärahoitusta Guild ei ehkä saa tarvittavia varoja jatkaakseen toimintaansa.

Kun raportti julkaistiin ensimmäisen kerran 31. tammikuuta, Guild kertoi olevansa rahoituskierroksen käynnissä. Raportti julkaistiin kuitenkin myöhemmin uudelleen ja siinä selvennettiin, että “yhtiö on käynyt alustavia myönteisiä keskusteluja välittäjiensä kanssa rahoituskierroksesta, mutta yhtiö ei ole vielä sitoutunut käyttämään rahoitusneuvojaa tai päättänyt aikataulusta tai hinnoittelusta.”

Yhden sen kumppaneista, Razorin, brändäys katosi viime vuonna kummallisesti vain kuuden kuukauden kuluttua kahden vuoden sopimuksesta. Guild kertoi aiemmin tässä kuussa Esports Insiderille, että Razor on edelleen kumppani.

David Beckham, joka on yhä Guildin osaomistaja, ei ole edelleenkään edustettuna johtokunnassa, kun hänen edustajansa ja liikekumppaninsa David Gardner erosi viime kesänä. Beckhamin sopimuksen mukaan hänellä on oikeus yhteen hallituspaikkaan.

Entinen Englannin ja Manchester Unitedin jalkapalloilija oli alun perin varmistanut maksunsa 15,25 miljoonaa puntaa viiden vuoden aikana, lisäksi hänelle kuului 15% kaikista tuotteiden ja sponsoroinnin tuotoista. Tämä sopimus on äskettäin uudelleenneuvoteltu, ja Beckhamin taattu maksu on leikattu merkittävästi. Sen sijaan hän saa 20% kaikista tuotteiden ja sponsoroinnin tuotoista seuraavan kahden vuoden aikana. Tämä säästää Guildilta 7,5 miljoonaa puntaa.

Guild Esportsin toimitusjohtaja Jasmine Skee kommentoi Guild Studiosin lanseerausta: “Uusien tulovirtojen luominen ja sijoittajien arvon generointi ovat yhtiön tärkeimmät tavoitteet vuodelle 2023. Guild Studios mahdollistaa laajan kotimaisen asiantuntemuksemme hyödyntämisen esportsissa tukemalla brändinomistajia ja sponsoreita innovatiivisilla kampanjoilla, brändätyn sisällön ja mainonnan avulla erilaisille yrityksille, jotka pyrkivät kasvattamaan sitoutumistaan.”

Näin siis esimerkkinä, ettei se Eurheilu etene muuallakaan maailmassa ilman ongelmia, vaikka taustajoukoissa on kuinka kovia nimiä. Ehkä kyse on myös kulujen ymmärtämisestä ja niiden karsimisesta ennen kulujen tekemistä.


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon hankkimista varten.

Hoitoa lemmikille kellonajasta riippumatta

Pohjoisen Suomen alueella on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla sairaalatasoista hoitoa lemmikkieläimille kellonajasta riippumatta, vuoden kaikkina päivinä. Uudistuneen Pohjois-Suomen Eläinsairaalan (entinen Eläinsairaala Evidensia Oulu) laajennetut tilat on remontoitu varta vasten moderniin eläinsairaalatoimintaan sopiviksi, ja ne otetaan virallisesti käyttöön maanantaina 29.7. Eläinsairaala palvelee potilaita koko pohjoisen Suomen alueelta

Uudistettu Espoon eläinsairaala palvelee 24h

Lemmikeillä on nyt mahdollisuus ympärivuorokautiseen sairaalahoitoon myös Espoossa. Uudistunut Espoon Eläinsairaala on tänään aloittanut päivystystoiminnan Suomenojalla, osoitteessa Kurjenkellontie 14. Uudistuneen eläinsairaalan yhteydessä toimii myös Euroopan ensimmäinen urheilukoirien hoitoon erikoistunut klinikka.

Leave a Reply