Dev1ce kertoi avoimesti henkilökohtaisista haasteistaan vuoden mittaisen tauon aikana CS:GO-sta

Hän oli poissa kilpailusta ollessaan Ninjas in Pyjamasin (NiP) joukkueessa, jonka viimeinen turnaus oli IEM Winter joulukuussa 2021. Hän ei pelannut enää yhdessäkään turnauksessa ennen kuin joulukuussa 2022, jolloin hän oli jo liittynyt takaisin Astraliksen joukkueeseen, joka voitti neljä Major-turnausta vuosina 2017–2019.

Nicolai Dev1ce” Reedtz ei ole aiemmin kertonut paljoakaan siitä, miksi hän ei pelannut NiP:ssä koko vuonna 2022. CS:GO-tähti kertoi fanille joulukuussa 2021, että hänellä oli henkisiä ongelmia henkilökohtaisten ongelmien ja kilpailupaineiden vuoksi, ja pyysi median kunnioittamaan hänen yksityisyyttään lähdettyään NiP:stä. Vasta eilen Dev1ce kertoi haastattelussa HLTV Confirmed -podcastille niistä haasteista, jotka saivat hänet jättämään NiP:n joukkueen lopussa 2021 ja olemaan kilpailematta ennen joulukuuta 2022.

”Henkilökohtaisessa elämässäni tapahtui asioita, joista en halua puhua liikaa, mutta se todella teki minut eristyksissä enemmän kuin koskaan”, Dev1ce kertoi. ”Kuten myös sanoit, minulla oli paljon henkilökohtaisia haasteita, joihin liittyi se, että en voinut nukkua moniin kuukausiin ja aloin saada paniikkikohtauksia keskellä yötä, mikä on todella kamalaa. Siitä voi puhua, mutta jos sen kokee, tietää, miten kurjaa se on. Jatkoin, koska meillä oli Major Stockholmissa, joka oli iso juttu joukkueellemme ja NiP:lle organisaationa, ja olimme suoriutuneet hyvin johtuen siitä, että halusin olla mukana siinä turnauksessa.”

PGL Stockholm Major -turnauksen puolivälierien jälkeen marraskuussa 2021 NiP ja Dev1ce eivät juuri saaneet lepoa, sillä heidän oli valmistauduttava BLAST Premier Fall Finaliin saman kuun lopulla ja IEM Winteriin joulukuussa. Hän auttoi NiP:ä etenemään IEM Winterin semifinaaleihin, mutta ei palannut pelikentälle, ja NiP pelasi varapelaajan, Love ”phzy” Smidebrantin, kanssa.

Dev1cen mukaan stressi oli liikaa ja terveysalan ammattilaiset suosittelivat lepoa.

Dev1ce kertoi myös, että hänen taukonsa aikana hän käytti aikaa perheensä kanssa ja löysi uusia harrastuksia, kuten kalastuksen ja golfin. Hän myös huomasi, että tauko auttoi häntä löytämään uutta intohimoa peliin ja motivoida häntä uudelleen.

Dev1cen avoin haastattelu on herättänyt keskustelua henkisestä hyvinvoinnista ja paineista, joita esports-tähdet kohtaavat kilpaillessaan huipulla. Hänen rohkeutensa avata henkilökohtaisia kokemuksiaan on myös saanut kiitosta, sillä se voi auttaa muita pelaajia ymmärtämään, että he eivät ole yksin henkisten haasteidensa kanssa.

Vaikka esportsin kasvava suosio on tuonut mukanaan upeita kilpailuja ja upeita pelaajia, on tärkeää muistaa, että kilpailu voi olla myös rankkaa henkisesti. Dev1cen tarina muistuttaa siitä, että pelaajilla on oikeus keskittyä henkilökohtaisiin tarpeisiinsa ja että henkistä hyvinvointia on pidettävä tärkeänä.


Muuta luettavaa muualta

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Asuntomarkkinoiden kehitystä kannattaa seurata, jos harkitsee asunnon ostamista tai sijoitusasunnon hankkimista. Asuntomarkkinoiden kehitykseen liittyvät uutiset ja tiedot voivat auttaa ennakoimaan tulevaa kehitystä ja tekemään päätöksiä sen perusteella.

Sijoitusasuntoa harkitessa on tärkeää huomioida myös asunnon sijainti ja kunto. Hyvä sijainti ja hyväkuntoinen asunto voivat tukea sijoituksen tuottoa ja arvon kehitystä pitkällä aikavälillä.

Lopuksi voidaan todeta, että asuntolaina, sijoitusasunto ja asuntomarkkinat ovat tärkeitä käsitteitä asunnon ostamisen ja sijoittamisen kannalta. Niiden avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä ja varmistaa sijoituksen kannattavuus ja tuotto.

Leave a Reply