Counter-Strike 2:sen hype kasvaa

Tällä viikolla on Riadissa, Saudi-Arabiassa käynnissä Counter-Striken Gamers8-turnaus. Paikalla on kärkisijojen joukkueita pelaamassa miljoonan dollarin palkintosummasta. Kisaa on kritisoitu sen pelipaikasta, joka on hankittu puhtaasti maksamalla. Saudi-Arabialla on kun tavoitteena saada tontilleen järjestettäväksi eri urheilulajien tapahtumia.

Gamers8 on siinä mielessä muista poikkeava, että sen eteneminen on erittäin yksinkertainen. Tappiolla joukkue on kisasta pihalla ja voitto tarkoittaa etenemistä. Näin ollen osa joukkueista saapuu toiselle puolelle maailmaa pelaamaan tasan yhden ottelun. Lower-brackettia ei nähdä ja kaikki ottelut pelataan BO3-systeemillä.

Huippujoukkueilla tähditetty turnaus tarjoilee laatuotteluita maaliin saakka. Suomalaisväriä turnauksessa tuovat kotimainen organisaatio ENCE sekä tietysti Aleksib NAVI:n puikoissa. Ainoat mukana olevat ei-kärkisijojen joukkueet ovat Falcons (ranking 104) sekä MIBR (ranking 40).

Pelaajien pohdintaa

Vaikka Aleksib onkin itsessään yksi seuratuimmista pelaajista, on Counter-Strike 2:n hype ylipäätään tällä hetkellä valtavissa mitoissa. Pelaajat keskustelevat joka päivä pelistä enemmän ja enemmän. Elokuun alkupuolella käytiin keskustelua yhdestä CS:n ominaisuudesta, joka kaipaa kipeästi korjausta ennen kakkosen julkaisua.

Keskustelupalstoilla on analysoitu, miltä jotkin agenttien skinit näyttävät tietyillä alueilla, erityisesti Sir Bloody Loudmouth Darryl Anubiksessa. On huomautettu tietyistä näkökulmista, joissa agentin pää on melkein näkymätön. Sen sijaan oletusagentti on paljon helpompi havaita, mikä antaa olennaisesti epäreilun edun niille, joilla on skini.

– En usko, että Valve lähtee poistamaan agenttien skinejä, mutta kehottaisin Valvea korjaamaan nämä eroavaisuudet. Vähintään agenttien skinien (erityisesti pään) ääriviivat tulisi erottua taustasta kaikissa kartoissa, eräs pelaaja sanoi. – Olen samaa mieltä kaikesta tästä. Ensimmäisestä päivästä lähtien ne olivat pielessä. Ihmiset, jotka väärinkäyttävät joidenkin agenttien skinejä, ovat suorastaan ongelmallisia kilpailuympäristössä, toinen pelaaja vastasi.

CS2:n lähestyessä kaukana horisontissa, Valvella korjataan todennäköisesti vielä mahdollisimman monta ongelmaa.

Taito vs. viihdyttävyys

Kuten Aleksib :in ja monen muun pelaajan kohdalla puhdas taito on tietysti mahtava ominaisuus, mutta se ei useinkaan riitä tekemään vaikutusta keskivertofaniin. Fanit haluavat viihdettä ja siinä suhteessa CSGO-fanit eivät ole ainutlaatuisia. Viihdyttävistä CS-pelaajista ainutlaatuisia tekee se, että heidän tulee omata valtavasti taitoa tullakseen viihdyttäviksi. 

CS-fanit osoittivat, että taito ja viihde ovat sidottu yhteen heidän suosikkipelissään, kun Redditissä listattiin viihdyttävimpiä pelaajia. Pelkkä nimien kirjo jo on osoitus Counter-Striken pitkäikäisyydestä ja monista legendoista, joita peli on tuottanut 11 vuoden aikana.

Pelkän taidon suhteen ei kukaan ole pystynyt vastaamaan siihen, mitä s1mple ja ZywOo ovat tehneet viime vuosien aikana. Luonnollisesti näitä kahta CS-ihmelasta arvostetaan erittäin korkealle myös viihdearvoltaan. Inspiraationa tälle ketjulle toimi JW  ja hyvästä syystä. Ruotsalaisen älykkyys oli vertaansa vailla varhaisella CS-aikakaudella, joka oli ääriään myöten täynnä näyttäviä pelaajia. 

Kaksi JW:n entistä joukkuetoveria Fnaticissa, flusha ja olofmeister, pääsivät myös listalla. Tämän ei pitäisi olla mikään yllätys kenellekään, sillä olihan koko Fnatic-tiimi jännittävän Counter-Striken ruumiillistuma. Tuolloin Ruotsin päävastustajana oli Ranska, josta listalla edustettuna ovat apEX, kennyS ja ScreaM. 

Kuka on sinusta viihdyttävin pelaaja? 


Älypuhelimen valinta lapselle

Älypuhelin lapselle valinnassa korostuu turvallisuus ja kasvatukselliset näkökulmat. Lasten älypuhelimet ovat yleensä varustettu erilaisilla rajoitus ominaisuuksilla, jotka auttavat vanhempia valvomaan lastensa puhelimen käyttöä. Monissa malleissa on mahdollisuus asettaa aikarajoituksia, estää tiettyjen sovellusten käyttöä tai seurata lapsen sijaintia.

Paras älypuhelin vanhukselle

Älypuhelin vanhukselle älypuhelin valinnassa keskeistä on helppokäyttöisyys ja selkeä käyttöliittymä. Monille vanhuksille teknologian käyttö voi olla haastavaa, joten älypuhelimen tulisi tarjota mahdollisimman yksinkertainen ja intuitiivinen käyttökokemus. On olemassa erityisiä senioripuhelimia, jotka on suunniteltu vanhempien käyttäjien tarpeisiin. Ne tarjoavat suuria näppäimiä, selkeitä symboleita ja ääniohjaus mahdollisuuden helpottamaan käyttöä.

Kuinka valita paras älypuhelin?

Jos etsit huippuluokan suorituskykyä, uusimpia teknologisia ominaisuuksia ja parasta käyttökokemusta, paras älypuhelin saattaa olla sinulle sopiva vaihtoehto. Parhaan älypuhelimen valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten suorituskyky, kameraominaisuudet, näytön laatu ja muotoilu.

Hyvä edullinen älypuhelin

Usein älypuhelimen valintaa ohjaa budjetti. Edullinen älypuhelin voi olla erinomainen vaihtoehto, kun halutaan säästää rahaa mutta samalla nauttia perustoiminnoista. Markkinoilla on lukuisia hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ilman suurta hintalappua.

Leave a Reply