Aleksi Virolainen uusi “koti” Ruotsista – teki sopimuksen Ninjas in Pyjamas organisaation kanssa

Monet huhut lähtivät liikkeelle ja varsinkin Ruotissa keskustelupalstat kuumenivat, koska NIP CS:GO oli jo aiemmin ollut fanien huulilla liittyen keskusteluihin joukkueen kansainvälistymisestä, ja siitä kuinka “joukkue” olisi huhujen mukaan halunnut pitää ruotsinkielen ykkösenä peleissä. Aleksi “Aleksib” Virolainen on kyllä saanut opiskella ruotsia koulussa, mutta lienee selvää, että peleissä tulee kielenä olemaan englanti. Näin ainakin joukkueen COO Jonas “calc” Gundersen on myöntänyt, ja että Aleksi otttaa IGL roolin Hampus “hampus” Poserilta.

Kaksi kuukautta siitä, kun G2 vapautti Aleksin etsimään uutta tiimiä, niin tässä on tulos. Tämän hetken Ranking listoilla entinen G2 on sijalla yhdeksän ja uusi NiP sijalla 6. Samalla NiP kertoi antaneensa lähtöpassin Plopskille eli Nicolas Gonzales Zamoralle.

NiP uuteen nousuun Aleksin kanssa

Gundersen myönsi syyksi joukkueen jäämisen nykyiseen statukseen, ilman selkeitä viitteitä noususta, joten jotain oli tehtävä. Samalla jos mietitään markkinoilla olevia pelaajia, ei kovin montaa tämän tason sisäistä pelinjohtajaa olisi markkinoilla, joita vaihtaa. Vaihto on kuitenkin aiheuttanut paljon myös kyselevää, ja epäilevää liikehdintää, varsinkin ruotsalaisissa faneissa – varsinkin aikataulullisesti.

Toinen jo alkanut muutos lienee NiP bossin eli AWP pelaajan muuttuminen Fredrik “⁠REZ⁠” Sterneriksi, jonka roolin hän on jo ottanut edellisissä otteluissa.

Gundersen kertoi vielä päätöksestä siirtyä pois ruotsinkielestä, että näin korkealla tasolla pitää olla valmis tekemään isoja päätöksiä. Tämä voi olla myös se avaus todelliselle kansainväliselle rosterille.

NiP ja Aleksi kovaan koetukseen

Edessä onkin heti IEM Rio karsinnat lokakuun ensimmäisellä viikolla eli alle kuukauden päästä Maltalla, kun vastaan tulevat samassa ryhmässä: FaZe, Cloud9, G2 ja Astralis.

Ninjas in Pyjamas kohti Rioa:

Hampus “⁠hampus⁠” Poser
Fredrik “⁠REZ⁠” Sterner
Patrick “⁠es3tag⁠” Hansen
Ludvig “⁠Brollan⁠” Brolin
Aleksi “⁠Aleksib⁠” Virolainen

Joukkue koostu siis kolmesta ruotsalaisesti, yhdestä suomalaisesta ja yhdestä tanskalaisesta.

Daniel “⁠djL⁠” Narancic (valmentaja)

Nicolas “⁠Plopski⁠” Gonzalez Zamora (penkitetty)
Nicolai “⁠device⁠” Reedtz (vapaalla)


Muuta luettavaa muualta:

Huawei Watch 3 Pro -älykellossa paljon ominaisuuksia

Huawei Watch 3 Pro -älykellolla voit käydä puheluita eSIM-teknologian avulla, ilman että tarvitsisit puhelintasi. Se käyttää puhelinliittymäsi numeroa, ja siinä on myös useita muita ominaisuuksia, kuten 100 urheilutilaa sisä- ja ulkotiloihin, monipuolinen terveysseuranta Huawei Health -sovelluksella, sekä langaton lataus.

Myydyimnät älypuhelimet ja älykellot vuonna 2022

Esimerkiksi DNA:n tammikuun myydyimpien laitteiden listat täyttyivät suomalaisten suosikkimalleista. 5G-laitteet jatkavat puhelinlistan hallintaa. DNA Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden hankinta on kiinnostanut hyvinvoinnista kiinnostuneita kuluttajia tammikuussa. Olisiko dna älykello sinulle sopiva?

Leave a Reply