a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Vuosittainen Gamescom starttaa elokuussa – mitä missä ja milloin?

Kerta toisensa jälkeen maailmalla olevan pandemian johdosta juhlitaan vuosittaisia tapahtumia digitaalisessa muodossa, tästä huolimatta moni kehittäjä ja julkaisia on mukana striimauksen ja ohjelmatarjonnan kautta mukana tapahtumassa, mitä siis on odotettavissa?

Tämän vuoden eventti starttaa 25 elokuuta ja kestää vielä 27 päivään asti. Online osallistuminen on ilmaista jokaiselle ja tarjonnassa on yli 70 kehittäjän tarjoamaa uutta pelimateriaalia. Mukana myös muutamia suurimpia nimiä Activision, Bethesdam Epic Games, Electronic Arts, Konami ja monta muuta. Pää striimin tapahtumalle löydät seuraavalta twitch kanavalta  https://www.twitch.tv/gamescom tai gamescomin omilta sivuilta https://now.gamescom.global/ .
Myös monella eri kielellä on saatavilla striimejä jotka antavat parhaan katsoja kokemuksen twitchin puolella.

Show starttaa ’’Gamesgom Opening Night Live’’ elokuun 25 päivä 19.30 suomen aikaa.
Avajais puheen ja tiedotukset tapahtumasta starttaa kello 21.00 Geoff Keighleyn juontamana.

Tästä peräjälkeen IGN ottaa haltuun ’’Gamescom studion’’ ja starttaa trailereiden, syventävän pelikokemuksen ja analyysien parissa. Tarjolla on myös IGN tuottamana ’’Gamescom: Awesome Indies’’ show, mikä tarjoaa 40 indie tyylin traileria ja sketsejä, tämä nähtävillä elokuun 26 päivä 21.30 – 23.00. Aikaisemmin elouun 26 päivä on tarjolla myös syventävää keskustelua pelimaailman ekonomiasta, kulttuurista ja yhteisöistä.

Muutamia odotettuja julkaisuja nähdään myös tapahtuman aikana, näistä muutama esimerkki mitä on odotettavissa: Call of Duty: Vanguard, Forza Horizon 5, Age of Empires IV, Starfield, Halo: Infinite, Far Cry 6 ja monenmonta muuta odotettua uutuutta.


Leave a Reply