Vuosittainen Gamescom starttaa elokuussa – mitä missä ja milloin?

Kerta toisensa jälkeen maailmalla olevan pandemian johdosta juhlitaan vuosittaisia tapahtumia digitaalisessa muodossa, tästä huolimatta moni kehittäjä ja julkaisia on mukana striimauksen ja ohjelmatarjonnan kautta mukana tapahtumassa, mitä siis on odotettavissa?

Tämän vuoden eventti starttaa 25 elokuuta ja kestää vielä 27 päivään asti. Online osallistuminen on ilmaista jokaiselle ja tarjonnassa on yli 70 kehittäjän tarjoamaa uutta pelimateriaalia. Mukana myös muutamia suurimpia nimiä Activision, Bethesdam Epic Games, Electronic Arts, Konami ja monta muuta. Pää striimin tapahtumalle löydät seuraavalta twitch kanavalta  https://www.twitch.tv/gamescom tai gamescomin omilta sivuilta https://now.gamescom.global/ .
Myös monella eri kielellä on saatavilla striimejä jotka antavat parhaan katsoja kokemuksen twitchin puolella.

Show starttaa ’’Gamesgom Opening Night Live’’ elokuun 25 päivä 19.30 suomen aikaa.
Avajais puheen ja tiedotukset tapahtumasta starttaa kello 21.00 Geoff Keighleyn juontamana.

Tästä peräjälkeen IGN ottaa haltuun ’’Gamescom studion’’ ja starttaa trailereiden, syventävän pelikokemuksen ja analyysien parissa. Tarjolla on myös IGN tuottamana ’’Gamescom: Awesome Indies’’ show, mikä tarjoaa 40 indie tyylin traileria ja sketsejä, tämä nähtävillä elokuun 26 päivä 21.30 – 23.00. Aikaisemmin elouun 26 päivä on tarjolla myös syventävää keskustelua pelimaailman ekonomiasta, kulttuurista ja yhteisöistä.

Muutamia odotettuja julkaisuja nähdään myös tapahtuman aikana, näistä muutama esimerkki mitä on odotettavissa: Call of Duty: Vanguard, Forza Horizon 5, Age of Empires IV, Starfield, Halo: Infinite, Far Cry 6 ja monenmonta muuta odotettua uutuutta.Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

Leave a Reply