Virtuaalinen maanviljely laajenee välimerelle

Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaation uudella esittelyvideolla tutustutaan Välimeren maatilaidylliin. Alue sopii erinomaisesti esimerkiksi oliivien ja viinirypäleiden kasvatukseen, joita voidaan pelissä jatkojalostaa esimerkiksi oliiviöljyksi ja rypälemehuksi. Ranskaan sijoittuva Haut-Beyleron-pelialue erottuu amerikkalaismaatiloista esimerkiksi ympäristönmuotojensa ja kasvillisuutensa osalta, ja tarjoaa näin erilaisen pelikokemuksen. Videolla nähdään myös uusia työkoneita ja laitteita sekä aitoa pelikuvaa Farming Simulator 22 -simulaation pelimoottorilla esitettynä.

Parhaillaan käynnissä olevilla Gamescom-pelimessuilla julkistettiin myös uusi kausikortti, johon sisältyy pelin kaikki kolme tulevaa lisäosaa sekä yksi isompi laajennusosa, joka julkaistaan pelin julkaisua seuraavan vuoden aikana. Kausikorttisisällön lisäksi luvassa on myös ilmaisia päivityksiä kaikille Farming Simulator 22 -pelaajille.

GIANTS Software järjestää myös Gamescom-striimilähetyksen perjantaina 27.8. kello 22.00 Suomen aikaa Twitch-tilillään osoitteessa https://www.twitch.tv/giantssoftware.

Uusiutunut Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 22. marraskuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Pelin uunituoreen esittelyvideon voit katsoa suoraan alta:

Leave a Reply