Splitgate Season 0 nyt saatavilla, mitä onkaan tarjolla?

eta julkaisu konsoleille viime kuussa räjäytti pelaajamäärän todella suuriin määriin ja kiipesikin yhdeksi pelatuimmista peleistä. Vihdoinki Splitgaten ensimmäinen season on täällä ja tässä kaikki tarvittava tieto.

Season 0 tuo mukanaan uuden mapin, Karman Stationin, joka on jäljelle jäänyt osa alkuperäisestä Outpost mapista. Kyseinen Outpost oli alpha testeissä fanien suosima taistelu alue.

Uusi battlepass tuo mukanaan 100 levelin verran uusia exklusiivisia itemeitä. Sisällöstä löytyy niin uusia armoreita, skinejä aseille, nimi tägejä, bannereita kuin myös skinejä portaaleille. Battlepassin haltuun otto tuo mukanaan myös seasonal challengit joista voi ansaita lisää XP:tä ja ja droppeja.

Uusia pelimoodeja lisää

Contamination – Uusi symmetrinen pelimoodi kahdelle tiimille. Niin sanottu ’’saastunut’’ tiimi aloittaa vain pesismailat kädessä ja etsii tappoja ’’ihmis’’ tiimistä jotka omistavat haulikot. Kun ihmis tiimin jäsen kuolee, hän spawnaa ’’saastuneeseen’’ tiimiin. Peli loppuu kunnes aika on kulunut loppuun, taikka kaikki pelaajat on saatu saastutettua.

Casual Team Rumble – Uusi casuaali pelivalikoima erilaisilla pelimoodeilla jotka ovat liian sekopäisiä normaaliin casualmodeen. Pelimodet sisältävät muummoassa Contaminationin, Big Head Snipersin, Splitballin ja monta muuta variaatiota.

Ranked on myös saanut jotain uutta päivityksen ansiosta, lisää ELO leveleitä on lisätty ja pistoolista on tehty täysautomaatti. Hills and Domination pisteytys on uudistettu joihinkin mappeihin, myöskin Hill mesh on saanut päivityksen.

Leave a Reply