a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Riders Republic -urheilupeli nyt avoimessa beetatestissä

Extreme-urheilua simuloiva Riders Republic -peli on avautunut avoimeen beetatestiin. Testivaihe kestää 28. elokuuta 2021 saakka ja on pelattavissa sekä Xbox Series X-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleilla että pc-tietokoneilla. Tietokoneille peli on saatavilla Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista.

Peli tarjoaa alustariippumattoman yhteensopivuuden, minkä ansiosta eri pelialustoilla peliä pelaavat voivat osallistua samoihin moninpelitiloihin. Riders Republicin beetavaihe antaa pelaajien testattavaksi kolme eri uravaihtoehtoa, joita ovat erilaiset polkupyöräajot, lumilajit ja ilmailut ääriurheilun hengessä. Mukana on valtavia 50 pelaajan massakisoja, enimmillään viiteen pelaajaan rajoittuvia versus-kisoja ja kahdesta kuuden hengen joukkueesta koostuvia temppukisoja, joissa parhaan pistepotin kerännyt joukkue voittaa.

Beetatesti laajenee 27. elokuuta Free for all -pelimuotoon, jossa pelaaja voi haastaa jopa 11 muuta pelaajaa ainutlaatuisiin teematapahtumiin. Monipuolisen kattauksen ansiosta kisailtavaa riittää moneen eri makuun.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla.

Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Katso esittelyvideo alta.

Leave a Reply