Vauhdikas The Crew 2 -ajopeli laajentuu ilmaispelattavalle Yhdysvaltain länsirannikolle

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi The Crew -ajopelin toisen kauden kolmannen pelijakson.

US Speed Tour West -pelilaajennus jatkaa edellisosan itärannikon ajokokemuksesta ja vie pelaajan kisailemaan maan länsirannikolle. Kuvitteellisen Motorflix-televisiosarjan kolmannen kauden toinen jakso haastaa pelaajan uusilla kulkuneuvoilla länsirannikon ikonisilla tapahtumapaikoilla. Luvassa on jokaviikkoisia tapahtumia, kuten ajokisoja kaupungista toiseen ja tiukan aikarajan puitteissa ajettavia erikoiskokeita.

Lisäosa esittelee myös Yasiddesignin suunnitteleman erikoisen ajoneuvon, joka on kuin yhdistelmä Alpha Grand Prix -autoa ja traktoria. Lisäksi uusi Motorflix-kausi sisältää uuden Motorpass-palkintokaistan sekä ilmaismuodossa että platinaversiona. Kumpikin kaista sisältää ainutlaatuisia palkintoja saavutusten perusteella. Näihin lukeutuvat muun muassa Yasiddesign x American Petrol-, Mazda MX-5 Miata NA Spearhog- ja Lancia Delta S4 Hoodlum Racing Crew -autot.

Motorpass-palkintojen ohella The Crew 2 tuo mukanaan kuukausittaiset ilmaiseksi annettavat kulkuneuvot. Näitä ovat 8. syyskuuta julkaistava Chevrolet Corvette C3 Touring Car -kisa-auto ja 22. syyskuuta jakoon tuleva XtremAir XA42 -lentokone. Pelijakson aikana saataville tulee myös erilaisia koriste-esineitä ja viritysosia, kuten uusia kattoja, renkaita, ikkunakoristeita ja pelihahmon asuja. Myös erilaisia auton koristevaloja ja erikoissavuja on luvassa päivityksen myötä.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja Ubisoft+-pelipalveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 12.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply