a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

SuomieSports.fi

Vauhdikas Hyper Scape -kilpapeli kutsuu mukaansa team deathmatch -bileisiin

Suositun Hyper Scape -verkkomoninpelin Team Deathmatch -pelimuoto on julkaistu! On aika puhdistaa ja ladata aseet sekä kasata oma tiimi, sillä nyt mennään eikä meinata! Hyper Scapen rajatun ajan pelattava Team Deathmatch -pelimuoto tarjoaa yhteistyövetoista pelaamista 9. helmikuuta saakka. Luvassa on ainutlaatuisia pelin sisäisiä palkintoja.

Ubisoft Montreal -pelistudion kehittämä Hyper Scape on täysin ilmainen ja nopeatempoinen toimintapeli, jossa pelaajat ottavat yhteen battle royale -tyylisessä pelissä ensimmäisen persoonan kuvakulmasta pelihahmojaan ohjaten. Hyper Scape vie pelaajat vuoteen 2054, jossa osallistutaan futuristiseen Neo-Arcadian virtuaalikaupungissa käytävään taisteluun. Hyper Scape on suunniteltu alusta lähtien äärimmäisen intensiiviseksi ja nopeatempoiseksi pelikokemukseksi, jossa yhdistyvät niin aukeat ulkotilat kuin tiiviit sisätilat saumattomasti toisiinsa. Lisäksi peli on tehty alusta alkaen Twitch-striimaamista ajatellen. Erilaisten pelitilojen ansiosta peli sopii erinomaisesti sekä soolopelaajille että pienten joukkueiden tiimipelaamiseen. Pelin nopea tempo ja hykerryttävät mahdollisuudet kaduilta ja sisätiloista katoille etenemiseen luo puitteet säkenöivään ja vimmaiseen pelaamiseen. Neo-Arcadian värikäs ja moniulotteinen kaupunkiympäristö ja erilaiset erikoiskyvyt tekevät Hyper Scapesta kiehtovan lisän suosittuun battle royale -pelityyppiin. Myös kaksi erilaista voittotapaa lisäävät pelin kiehtovuutta. Pelin voi voittaa perinteisesti joko muut pelaajat nujertamalla tai vaihtoehtoisesti ottamalla haltuunsa pelin loppupuolella ilmestyvän kruunun 45 sekunnin ajaksi haltuunsa.

Hyper Scape on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelikonsoliversiot ovat yhteensopivia myös PlayStation 5- ja Xbox Series X/S-pelikonsolien kanssa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Leave a Reply