a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

leetify

Leetify – Ultimaattinen työkalu CS:GO:hon?

leetify

Vuonna 2019 alunperin käynnistynyt palvelu Leetify on työkalu, jolla pystyt tarkkailemaan ja parantamaan omaa peliäsi. Ruotsissa startupina käynnistetty sivusto analysoi pelisi joka aspektin, ja antaa sinulle vinkkejä, miten voisit parantaa suoritustasi.

Leetifyhin rekisteröityminen on helppoa, sen voi tehdä joko faceit – matchmaking palvelun kautta, tai omalla sähköpostilla. Tällä hetkellä leetify pystyy hakemaan statistiikkaa Valven omista matchmaking- peleistä, faceitistä sekä esportal -palvelusta. Linkkaaminen faceit palveluun on mutkatonta, mutta Valven palveluihin linkkaamiseen tarvitsee kaivaa autentisointikoodi steamin syövereistä. Vaihtoehtoisesti voit tarkastella yksittäisiä matchmaking pelejä kopioimalla Match sharing coden omista peleistä. Tämä voisi olla helpompaa.

Maksaako leetify?

Leetifysta on tarjolla maksullinen pro-versio

Palvelusta on saatavana ilmainen versio, jolloin statistiikkaa saa huomattavasti vähemmän.Kirjoitushetkellä leetify tarjoaa myös Early Bird hintaan heidän kuukausimaksullista Pro palveluaan. Palvelu maksaa kuusi euroa kuussa. Heinäkuun jälkeen hinta nousee kymmeneen euroon. Pro-jäsenyydessä saa muun muassa käyttöönsä harjoitteluserverit, joihin pystyy kutsumaan kavereita treenaamaan vaikka smokeja, tai vetämään kymmenellä hengellä treenipelin.

Tarjolla on vielä Leetify Collector’s Edition, jossa maksat könttäsumman 200 euroa. Tällöin saa vuodeksi Pro- ominaisuudet, ja sen lisäksi neljä vuoden jäsenyyttä kavereille. Jatkossa maksat 70 prosenttia vähemmän pro-ominaisuuksista, jos haluat uusia tilauksen. Tämän lisäksi Collectors Edition antaa perustajajäsenpohjaisia etuja, kuten Perustaja-profiilin palveluun ja entisen CS:GO Pro-Pelaaja Maniacin pelikurssin. Tämän lisäksi Collectors edition sisältää muita lähinnä kosmeettisia etuja.

Mitä palvelu tarjoaa?

Jos katsotaan palvelua näin ilmaiskäyttäjän silmin, saa palvelusta kuitenkin aika paljon irti. Pystyn vertaamaan omaa suoritustani astetta ylempään rankkiin ja palvelu muokkaa kehityskohtiani sen mukaisesti. Huomaan että Utilityn käyttösekä tähtäys on minulla kohdillaan, mutta pääosumaprosentti ja tähtäimen asettelu ovat pielessä. Palvelu lisäksi ehdottaa minulle, miten minun kannattaisi näitä asioita treenata.

Leetifyn suoritusanalyysiä

Leetify näyttää myös missä kartassa suoriudun parhaiten, sekä mikä kartta vaatii minulta harjoittelua. Jos omistaisin Pro -version, voisin myös suodattaa suoritustani esimerkiksi vertaamalla omaa tasoani moniin eri kavereihin samaan aikaan, tai yksityiskohtaista tietoa tietyn kartan osalta.
Myös oman spraykontrolliani pystyn vertaamaan siihen, miten sen kuuluisi mennä. Ilmaisversiossa on tarjolla AK-47 sekä M4A4. M4:sta minulle itselleni ei oikein ole hyötyä, kun en sitä juurikaan käytä. AK:n osalta huomaan, että minun pitäisi loppusprayn aikana kääntää hiirtäni enemmän vielä vasemmalle. Hyödyllistä infoa. Toki Pro-versiossa näkisin mistä tahansa aseesta tietoa lisää.

Vähän pitäisi vielä sprayta treenailla

Palvelusta löytyy myös ottelukohtaiset tilastot, ja pelaajat joiden kanssa olen pelannut. Tämä on hyödyllistä, koska voin verrata suoritustani muihin pelaajiin, jotka ovat joukkueessani tai vastajoukkueessa olleet. Lisäksi voin verrata tähtäystäni ja muita osioita myös omien yksittäisten ystävieni suorituksiin.

Leetifylta löytyy myös oma discord-serveri tukipyyntöjä varten, sekä sähköpostiyhteys on saatavilla, jos Discord tuntuu vieraalta.

Kannattaako kokeilla?

Kaiken kaikkiaan näkisin, että riisuttu ilmaisversio on kaikin puolin suhteellisen kattava paketti, ja satunnaisena pelaajana en enempää statistiikkaa oikeastaan kaipaakaan. Jos pelaisin useammin, esimerkiksi päivittäin, voisin harkita Pro -versiota, varsinkin tuohon kuuden euron hintaan. Jo pelkästään harjoittelupalvelinten aukaisu mielestäni oikeuttaa tuon kuuden euron hinnan. Huomiona kuitenkin, että jos ostat palvelun kuuden euron early-bird hintaan, mutta keskeytät sen jossain vaiheessa, pitää sinun uudelleen tilatessasi maksaa täysi hinta. Tässä vaiheessa palvelu on vielä beta-vaiheessa ja tulevaisuudessa leetify lupaa tuoda vielä lisää ominaisuuksia ja muita pelejä palvelun piiriin.

Mielestäni palvelu on tarkastamisen arvoinen kokonaisuus jokaiselle CS:GO pelaajalle. Rekisteröityä voit tästä.

Leave a Reply