Mainosta meillä

Värikkäät ja keinuvat X Rocker Super Mario -pelituolit ovat pelihuoneen piristys

Perinteinen televisioruudun äärellä pelaaminen on monesti etäisesti sohvalta tapahtuvaa toimintaa tai vähemmän ergonomisesti lattialta istuen suoritettavaa ajanvietettä. Vaikka molemmissa pelitavoissa on etunsa, kumpikaan ei ole järin ihanteellinen asento television äärellä pelattaessa.

Värikkäät, helposti liikuteltavat ja keinuvat X Rocker -pelituolit tarjoavat hauskan ja helpon ratkaisun ongelmaan. Näissä pelituoleissa yhdistyvät upeat peliteemat, mukava istuma-asento ja helppo liikuteltavuus. Helposti liikuteltavat keinuvat istuimet ovat oivallinen vaihtoehto niin olohuoneeseen kuin erilliseen pelitilaankin.

Pehmeä ja miellyttävä keinuistuin soveltuu oivallisesti pelaamiseen ja rentoutumiseen. Keinonahkainen istuin pyörähtää juuri oikeaan asentoon istujan asennosta ja painopisteestä riippuen. Tämän ansiosta istuimella voi yhtäältä istua selkä suorassa eteenpäin kallistuneena kuin puolimakuuasennossa taaksepäin nojaten tai miten tahansa siltä väliltä.

Istuttaessa tuoli imee lämmön itseensä ja vapauttaa sen istuimesta noustessa. Kokoon taittuva istuin on myös nopea ja helppo koota kasaan tilaa viemästä. Keinonahkapinnoite on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkäisemällä.

X Rockerin virallisesti Nintendo-lisensoitu keinuistuin on koristeltu värikkäin Super Mario -kuvioin. Väri- ja kuviovaihtoehtoja on saatavana tällä hetkellä kaksi: punapintainen Mario-istuin ja turkoosi Luigi-tuoli. Pirteät värit ja iloinen Super Mario -kuvitus ilahduttavat kaikkia Mario-faneja. X Rocker -istuin onkin täydellinen vaihtoehto nuoremmille pelaajille.

Hinta ja saatavuus
X Rocker Super Mario -pelituolit ovat saatavana 99 euron kuluttajahintaan Prismasta. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Other Articles

Leave a Reply