TurtleBeach paljasti uudistetun RECON200 GEN2:n

Turtle Beach paljasti tänään vasta uudistetun Recon™ 200 Gen 2:n, monialustaisen pelikuulokkeen. Langallinen Recon 200 Gen 2 -kuuloke tuo voimakkaan peliaudion Xbox Series X|S:lle and Xbox Onelle, PlayStation®5:lle and PlayStation®4:lle, sekä Nintendo Switch™:lle, kuin myös yhteensopiville PC- ja mobiilialustoille 3.5mm:n liittimellä. Alkuperäisen Recon 200:n seuraajana Gen 2 -malli tarjoilee pelaajille enemmän ominaisuuksia ja toimintoja samaan 61,99€ hintaan, mukaan lukien muuttuva mikrofonin monitorointi, ProSpecs™ silmälasiystävällinen teknologia, pehmeämmät muistivaahtotyynyt, uusi jäykempi pääpanta, ja mahdollisuus työskennellä passiivitilassa.

Recon 200:n ääntä kuljettavat 40mm:n kaiuttimet, joissa on parannettu basson vahvistus mukaansatempaavan, yksityiskohtaisen peliäänen toimittamiseksi. Se tukee kaikkia käytettävissä olevia tilaäänitekniikoita, kuten Windows Sonic, Dolby Atmos tai DTS Headphone: X1 ja Sony 3D Audio.

Recon 200 Gen 2 on saatavana mustana, valkoisena ja kokonaan uutena yönsinisenä. Ennakkotilaukset ovat avoinna tästä päivästä alkaen osoitteessa www.turtlebeach.com sekä jälleenmyyjillä ympäri maailmaa. Recon 200 Gen 2 julkaistaan syyskuun 19. päivänä, 2021.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

Leave a Reply