SuomieSports.fi

Tänään tulessa Kynyniekat ja SJ Gaming

Tänään tarjolla Kynyniekkojen otteluita Telia Espors turneelta ja SJ Gamingin peli saksalaista ALTERNATE aTTaX vastaan ESEA Advanced sarjassa.

Kynyniekat pelaa siis muita suomalaisia joukkueita vastan Telian sarjassa ja tänää sillä on tarjolla kaksi peliä, joista valitsimme päivän ensimmäisen kohteen omalle listalle, missaä Nykyniekat ovat ennakkosuosikki VETOa vastaan 1,39 kertoimella. Jamppi kärkihahmona panostamme siis Kynyniekkoihin. Jamppi on siis entinen SJ Gamingin pelaaja joka joitui sivuun aiemmin VAC bännin takia. Kynyniekat ovat pelanneet hyvin viimeikaoina voittaen mm. HAVUn.

Toinen päivän pelikohde löytyy suomalaisittain ESEAN sarjoista missä suomalainen SJ Gaming kohtaa saksalaisen vastustajansa iltakamppailussa. SJ Gaming on maailmanlistan 92. ja saksalaisjoukkue ALTERNATE aTTaX listalla sijalla 221 ja joukkueen suurin ongelma on se, ettei kukaan ole kauaa joukkueessa, joten SJ:llä täydet mahdollisuudet viedä voitto, ja kun Veikkaus antaa vielä SJ:lle 1,95:lla paremman kertoimen kuin saksalaisille, niin luonnollisesti tämä on valintamme.

Itseasiassa teimme tuplan näistä kahdesta ja nyt odottelemme pelien alkamista.


Edit: ensimmäinen ottelu VETO-KYNYNIEKAT päättyi Jampin hienoon 3vs1 tilanteen herruuteen ja KYNYNIEKAT voittoon selkein lukemin.

 

1 Comments
  • lohjaguru
    reply
    20.3.2020

    Kynyniekat todellakin voitti tuon ensimmäisen ottelun, mutta SJ Gamingillä ei ollut mitään sananvaltaa saksalaista vastustajaansa vastaan ja tappio tuli Flashpointissa suoraan 2-0, Infernossa SJ pääsi vielä 16-10 lukemiin mutta Vertigon saksalaiset veivät 16-7.

Leave a Reply