Suomalaiset Twista ja peku kiinalaisen organisaation palkkalistoille

HLTV on julkaissut, että suomalaiset CS:GO valmentajat Slaava “Twista” Räsänen ja Petteri “peku” Jaakkola ovat palkattu uuteen Rare Atom organisaatioon. Twista valmentajaksi ja peku analysaattoriksi ja toiseksi valmentajaksi. Twista on samalla tänään asian omassa X:ssä vahvistanut.

Rare Atom

Rare Atom on vuonna 2021 Kiinassa perustettu e-urheiluorganisaatio, jonka pääpaikka on Shanghaissa. Rare Atomin joukkueen yksityiskohdat eivät toistaiseksi ole virallisia, mutta Singaporen palvelimella olevan FACEIT-lobbyn kuvakaappaus, jossa HaoWen “⁠somebody⁠” Xu, Love “⁠phzy⁠” Smidebrant, Heng “⁠expro⁠” Yang, YuLun “⁠Summer⁠” Cai ja Kornél “⁠kory⁠” Szedlár olivat yhdessä jonossa, on saanut huhumyllyn käyntiin. Rare Atom aloitti oman valmentajan etsimisen elokuussa, joten kauaa ei heiltä mennyt Twistan palkkaamiseen.

Rare Atomilla on oma joukkue myös Valorant-pelissä.

E-urheilu on kasvava ala Kiinassa, ja maassa on monia tunnettuja esports-organisaatioita, kuten Invictus Gaming, Royal Never Give Up ja Edward Gaming. Nämä joukkueet kilpailevat erilaisissa peleissä, kuten League of Legends, Dota 2 ja Counter-Strike: Global Offensive.

“Twista”

Slaava “Twista” Räsänen on suomalainen esports-valmentaja ja entinen kilpapelaaja. Hän on syntynyt 6. kesäkuuta 1987 ja on erityisesti tunnettu Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -yhteisössä. Twista on toiminut sekä valmentajana että analyysin tekijänä eri joukkueille.

Ura ja saavutukset

Twista on ollut mukana esports-skenessä monessa roolissa, kuten valmentaja, caster ja broadcast-analyytikko. Hän on myös pelannut itse kilpailullisesti. Viimeksi hän on toiminut valmentajana joukkueelle nimeltä JANO. Twista on myös palannut pelaajarooliin serverillä ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen. Nyt tämä uusi haaste tulee siis Kiinasta.

Tärkeät seikat:

  • Syntynyt 6. kesäkuuta 1987
  • Suomalainen esports-valmentaja ja entinen kilpapelaaja
  • Erityisesti tunnettu CS:GO-yhteisössä
  • Toiminut monissa rooleissa, kuten valmentaja, caster ja analyysin tekijä
  • Viimeksi valmentanut joukkuetta nimeltä JANO ja nyt vastuuksi tulee uuden kiinalaisjoukkueen taktikointi ja valmennus

“peku”

Petteri “peku” Jaakkola on suomalainen esports-vaikuttaja, joka on toiminut sekä selostajana että pelaajana. Hän on ollut mukana selostamassa Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -turnauksia, kuten Assembly Winter -tapahtumaa. Selostajaparinaan hänellä on ollut usein Arttu “Olvari” Hämäläinen.

Pelaajauran vaiheet

Peku on myös ollut aktiivinen pelaaja ja on pelannut joukkueissa kuten HAVU Gaming. Hän liittyi HAVU Gamingiin tammikuussa 2019 ja lähti joukkueesta maaliskuussa 2019. Hän on ollut mukana myös muissa suomalaisissa esports-joukkueissa ja turnauksissa.

Tärkeät seikat:

  • Suomalainen esports-vaikuttaja
  • Toiminut sekä selostajana että pelaajana
  • Selostanut Assembly Winter -tapahtumaa
  • Pelannut joukkueissa kuten HAVU Gaming

Selostus ja pelaaminen

Peku on monipuolinen esports-vaikuttaja, joka on toiminut sekä selostajana että pelaajana. Tämä antaa hänelle ainutlaatuisen näkökulman peliin ja sen analysointiin, mikä tekee hänestä arvostetun henkilön esports-yhteisössä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Leave a Reply