Suomalaiset Twista ja peku kiinalaisen organisaation palkkalistoille

HLTV on julkaissut, että suomalaiset CS:GO valmentajat Slaava “Twista” Räsänen ja Petteri “peku” Jaakkola ovat palkattu uuteen Rare Atom organisaatioon. Twista valmentajaksi ja peku analysaattoriksi ja toiseksi valmentajaksi. Twista on samalla tänään asian omassa X:ssä vahvistanut.

Rare Atom

Rare Atom on vuonna 2021 Kiinassa perustettu e-urheiluorganisaatio, jonka pääpaikka on Shanghaissa. Rare Atomin joukkueen yksityiskohdat eivät toistaiseksi ole virallisia, mutta Singaporen palvelimella olevan FACEIT-lobbyn kuvakaappaus, jossa HaoWen “⁠somebody⁠” Xu, Love “⁠phzy⁠” Smidebrant, Heng “⁠expro⁠” Yang, YuLun “⁠Summer⁠” Cai ja Kornél “⁠kory⁠” Szedlár olivat yhdessä jonossa, on saanut huhumyllyn käyntiin. Rare Atom aloitti oman valmentajan etsimisen elokuussa, joten kauaa ei heiltä mennyt Twistan palkkaamiseen.

Rare Atomilla on oma joukkue myös Valorant-pelissä.

E-urheilu on kasvava ala Kiinassa, ja maassa on monia tunnettuja esports-organisaatioita, kuten Invictus Gaming, Royal Never Give Up ja Edward Gaming. Nämä joukkueet kilpailevat erilaisissa peleissä, kuten League of Legends, Dota 2 ja Counter-Strike: Global Offensive.

“Twista”

Slaava “Twista” Räsänen on suomalainen esports-valmentaja ja entinen kilpapelaaja. Hän on syntynyt 6. kesäkuuta 1987 ja on erityisesti tunnettu Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -yhteisössä. Twista on toiminut sekä valmentajana että analyysin tekijänä eri joukkueille.

Ura ja saavutukset

Twista on ollut mukana esports-skenessä monessa roolissa, kuten valmentaja, caster ja broadcast-analyytikko. Hän on myös pelannut itse kilpailullisesti. Viimeksi hän on toiminut valmentajana joukkueelle nimeltä JANO. Twista on myös palannut pelaajarooliin serverillä ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen. Nyt tämä uusi haaste tulee siis Kiinasta.

Tärkeät seikat:

  • Syntynyt 6. kesäkuuta 1987
  • Suomalainen esports-valmentaja ja entinen kilpapelaaja
  • Erityisesti tunnettu CS:GO-yhteisössä
  • Toiminut monissa rooleissa, kuten valmentaja, caster ja analyysin tekijä
  • Viimeksi valmentanut joukkuetta nimeltä JANO ja nyt vastuuksi tulee uuden kiinalaisjoukkueen taktikointi ja valmennus

“peku”

Petteri “peku” Jaakkola on suomalainen esports-vaikuttaja, joka on toiminut sekä selostajana että pelaajana. Hän on ollut mukana selostamassa Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -turnauksia, kuten Assembly Winter -tapahtumaa. Selostajaparinaan hänellä on ollut usein Arttu “Olvari” Hämäläinen.

Pelaajauran vaiheet

Peku on myös ollut aktiivinen pelaaja ja on pelannut joukkueissa kuten HAVU Gaming. Hän liittyi HAVU Gamingiin tammikuussa 2019 ja lähti joukkueesta maaliskuussa 2019. Hän on ollut mukana myös muissa suomalaisissa esports-joukkueissa ja turnauksissa.

Tärkeät seikat:

  • Suomalainen esports-vaikuttaja
  • Toiminut sekä selostajana että pelaajana
  • Selostanut Assembly Winter -tapahtumaa
  • Pelannut joukkueissa kuten HAVU Gaming

Selostus ja pelaaminen

Peku on monipuolinen esports-vaikuttaja, joka on toiminut sekä selostajana että pelaajana. Tämä antaa hänelle ainutlaatuisen näkökulman peliin ja sen analysointiin, mikä tekee hänestä arvostetun henkilön esports-yhteisössä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen. Tutustu tästä: Google Pay Nordea oppaaseen.

Leave a Reply