S1mple sivuun ja uusi tulokas NaVin rosteriin

Natus Vincere (NAVI) aikoo raporttien mukaan vaihtaa s1mplen, joka on kaikkien aikojen paras CS:GO-pelaaja, Sproutin nuoreen AWP-pelaajaan Ihor “⁠w0nderful⁠” Zhdanoon CS2-syklin alussa. Tulevasta kokoonpanon muutoksesta raportoi HLTV 26. lokakuuta, ja se seuraa s1mplen poissaoloa IEM Sydneyn turnauksesta, joka oli ensimmäinen suuri CS2-turnaus. NAVI joutui turvautumaan viime hetken tuuraajaan, päävalmentajaansa Andrij “B1ad3” Ghorodensjkyjiin.

S1mple jäi pois IEM Sydneystä, koska hänen EU-oleskelulupansa ei ollut valmis, ja hän olisi saattanut kohdata ongelmia palatessaan Eurooppaan, jos olisi matkustanut Sydneyyn. Myöhemmin s1mple totesi striimissä, ettei ole varma osallistuuko hän BLAST Premier Fall Final -turnaukseen, joka on NAVI:n seuraava turnaus. Tämä sai fanit epäilemään, että ukrainalainen supertähti on jättämässä kokoonpanon, mikä nyt näyttää toteutuvan HLTV:n raportin mukaan.

S1mplellä on sopimus NAVI:n kanssa lokakuuhun 2025 saakka, sillä hän allekirjoitti kolmen vuoden jatkosopimuksen vuonna 2022, eikä ole lähellä liittyä toiseen tiimiin HLTV:n mukaan. GOAT (Greatest Of All Time) on voimakkaasti kritisoinut CS2:n tilaa ja neuvonut tulevia ammattilaisia odottamaan kolme kuukautta ennen harjoittelun aloittamista. Lähteet, jotka tuntevat s1mplen tilanteen, kertoivat HLTV:lle, että hän pitää taukoa pelistä.

S1mple on ollut NAVI:n kasvot Counter-Strikessa siitä lähtien, kun hän liittyi organisaatioon vuonna 2016. Hän on auttanut järjestöä voittamaan lukuisia otsikoita, mukaan lukien PGL Major Stockholmin marraskuussa 2021, IEM Colognen heinäkuussa 2021 ja ESL Pro League kauden 14 syyskuussa 2021, mikä mahdollisti NAVI:n voittavan Intel Grand Slam kauden kolme.

Toisaalta w0nderful on yksi CS-skenen mielenkiintoisimmista tulokkaista ja on tehnyt itselleen nimen, kun hän pelasi Team Spiritissä kesäkuusta 2022 kesäkuuhun 2023. Hän on ollut Sproutin kokoonpanossa heinäkuusta lähtien ja on keskimääräisellä 1.23 arvioinnilla 155 kartan perusteella tämän vuoden aikana, HLTV:n mukaan.

NAVI:lla on alle kuukausi aikaa selvittää kokoonpanonsa BLAST Premier Fall Final -turnausta varten, joka järjestetään 22.–26. marraskuuta Kööpenhaminassa, Tanskassa……

S1mple on vahvistanut pitävänsä tauon

S1mple vahvistaa tänään ottavansa tauon Natus Vinceren (NAVI) aloituskokoonpanosta CS2:ssa. Vaikka hän on avoin tarjouksille, on epätodennäköistä, että näemme CS:GO:n parhaan pelaajan osallistuvan uuden pelin ensimmäisiin turnauksiin. Ukrainalainen supertähti kertoi faneilleen 26. lokakuuta, että hänen on “järjestettävä asiakirjoja” ja “pidettävä huolta muista ihmisistä”. Tämä tulee sen jälkeen, kun HLTV raportoi, että NAVI on palkkaamassa Ihor “w0nderful” Zhdanovin ottamaan s1mplen paikan kokoonpanossa.

Vaikka s1mple sanoi, ettei ole koskaan ajatellut jättävänsä NAVI:a, hän myönsi, että olisi “mielenkiintoista” kuulla tarjouksia muilta organisaatioilta. Hän harkitsee myös AWP-kiväärin jättämistä, aseen, jolla hän on loistanut eniten CS:GO:ssa, ja ryhtymistä pääasialliseksi rynnäkkökivääripelaajaksi, koska hänestä tarkkuuskivääri ei ole yhtä “vaikuttava” CS2:ssa.

S1mple on ollut aktiivinen pelaaja vuodesta 2013 lähtien, kun hän aloitti kilpailemisen CS:GO:ssa, eikä ole koskaan pitänyt pidempää taukoa aiemmin. Vaikka s1mple oli jo tunnustettu yhdeksi maailman parhaista pelaajista ennen liittymistään NAVI:n riveihin elokuussa 2016, hän loisti eniten juuri ukrainalaisessa seurassa.

Ukrainalainen AWP-pelaaja nimettiin ESL:n vuosikymmenen pelaajaksi vuonna 2022 ja voitti HLTV:n maailman parhaan pelaajan palkinnon vuosina 2018, 2021 ja 2022. Henkilökohtaisten saavutusten lisäksi s1mple voitti useita arvostettuja kansainvälisiä turnauksia NAVI:n kanssa, mukaan lukien IEM Katowicen maaliskuussa 2020, BLAST Premier Global Finalin tammikuussa 2021, IEM Colognen heinäkuussa 2021, ESL Pro League kauden 14 syyskuussa 2021, ja erityisesti PGL Stockholm Majorin marraskuussa 2021.

CS2:n julkaisun jälkeen s1mple on kuitenkin ollut avoimesti kriittinen peliä kohtaan ja astuu tauolle pelaamatta yhtään virallista ottelua. Voimme odottaa s1mplen saavan tarjouksia lähes jokaiselta maailman joukkueelta, sillä hän on tarpeeksi hyvä parantamaan kaikkia joukkueita, ainakin paperilla – erityisesti, jos hänestä tulee pääasiallinen rynnäkkökivääripelaaja.

Leave a Reply