Aleksib lopetti CS:GO-uransa surkealla tappioputkella finaaleissa NAVI-joukkueessa

Aleksi “Aleksib” Virolainen, suomalainen ammattilaispelaaja, joka pelasi NAVI-joukkueessa (Natus Vincere) Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) -pelissä, on päättänyt CS:GO uransa tappioon.

Natus Vincere’n Counter-Strike-kapteeni Aleksib jätti hyvästit CS:GO:lle 0-15 tappioputkella paras-viidestä -tyyppisissä suurissa finaaleissa ankaran 3-0 tappion jälkeen MOUZ-joukkuetta vastaan 1. lokakuuta ESL Pro League -kauden 18 finaaleissa.

Tappioputken juuret ulottuvat aikaan, jolloin Aleksib johti vielä ENCE:n joukkuetta. Hänen oli tarkoitus katkaista tämä putki ja lopettaa uransa voitokkaasti ennen siirtymistään uuteen CS2-peliin. Valitettavasti asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan, ja NAVI hävisi surullisen selvästi MOUZ-joukkueelle, jättäen yhtään karttaa ottamatta.

Heti kun MOUZ voitti NAVI:n eilen, jotkut fanit syyttivät Aleksibia huonosta pelinjohtamisesta. Vaikka hänen tilastonsa paras-viidestä -tyyppisissä suurissa finaaleissa onkin surkea, fanit unohtavat, ettei hän ole ainoa syyllinen. Counter-Strike on joukkuepeli, eikä kapteeni voi valvoa kaikkea, mitä hänen joukkuetoverinsa tekevät otteluiden aikana.

Aiemmat tappiot ennen NAVI-MOUZ-ottelua

Ennen viimeistä NAVI-MOUZ-ottelua, joka oli CS:GO esportsin viimeinen huipputason suuri finaali, Aleksib oli hävinnyt 3-0 kahdesti FaZe-joukkueelle—kerran ollessaan G2-joukkueessa ja toisen kerran johtaessaan OG-joukkuetta. Hän oli myös hävinnyt kerran Gambitille ja kerran Team Liquidille.

Aleksibin tappioputken historia on täynnä kovia joukkueita ja huippuotteluita. Hänen on täytynyt kohdata monta kovaa vastustajaa matkallaan, ja jokainen tappio on lisännyt paineita.

On myös huomioitava, että jotkut näistä murskatappioista paras-viidestä -formaatissa pelatuissa suurissa finaaleissa tulivat selvästi parempia joukkueita vastaan. Näitä ovat esimerkiksi Liquidin Intel Grand Slam -joukkue, FaZe Clan IEM New Yorkissa 2020 ja Gambit IEM Summerissa 2021.

Joukkuepelissä, kuten Counter-Strikessä, ei ole oikeudenmukaista kaataa kaikkea vastuuta yhden pelaajan niskaan, vaikka kyseessä olisikin joukkueen kapteeni. Jokainen joukkueen jäsen vaikuttaa lopputulokseen, ja on usein monimutkaisten tekijöiden summa, mikä johtaa voittoon tai tappioon.

Tämä asenne näkyy erityisesti faneissa, jotka saattavat nopeasti syyttää yksittäisiä pelaajia tappioista. Tämä on osa suurempaa kulttuurista ilmiötä e-urheilussa, jossa pelaajien suoritukset arvioidaan usein mustavalkoisesti.

Analyysi ja vaikutukset

Aleksibin pitkä tappioputki herättää monia kysymyksiä hänen kyvyistään johtajana ja pelaajana suurissa peleissä. Yleinen käsitys on, että hänen johtajuutensa ja taktinen silmänsä olivat aina hänen vahvuuksiaan, mutta tämä putki asettaa ne kyseenalaisiksi.

Putken pituus ja sen sisältämät merkittävät tappiot huomioon ottaen on ymmärrettävää, jos Aleksib kokee tappionsa erityisen raskaina. Tämä voi vaikuttaa hänen itseluottamukseensa ja uraansa jatkossa, erityisesti siirtyessään uuteen peliin, CS2:een.

Vaikka Aleksibin tilastot suurissa finaaleissa eivät ole mairittelevia, on tärkeää muistaa, että Counter-Strike on joukkuepeli. Kapteeni ei voi hallita kaikkea, mitä joukkueessa tapahtuu. Strategian toteuttaminen, yksilölliset suoritukset ja joukkueen yhteishenki ovat kaikki osa kokonaisuutta.

Tämä näkyy erityisesti, kun tarkastellaan joukkueita, joille Aleksib ja NAVI ovat hävinneet. Monet näistä joukkueista olivat objektiivisesti parempia ja niillä oli vahva kokoonpano, joka kykeni voittamaan monia muita huippujoukkueita.

Pelit luonnollisesti jatkuvat ajallaaN CS2 pelin parissa…. JA NaVin väreissä… Good Luck for Future CS2 games!


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Digitaalinen Lämpömittari: Monipuolinen työkalu lämpötilan seurantaan

Digitaalinen lämpömittari on nykyaikainen teknologia, joka on vallannut paikkansa lämpötilan seurannan maailmassa. Se on monipuolinen työkalu, joka tarjoaa tarkkuutta ja kätevyyttä eri sovellusalueilla. Tässä artikkelissa tarkastelemme digitaalisen lämpömittarin merkitystä, sen käyttötapoja ja hyötyjä.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Leave a Reply