Roller Champions Neo Retro

Roller Champions -urheilupelissä tunnelmoidaan 80-luvun hengessä

Ubisoft tuo Roller Champions -kisailuun retroa fiilistä.

Futuristisen urheilupelin uusi pelikausi Neo Retro on nyt julkaistu. Pelaajat pääsevät kokemaan pikseligrafiikanomaisia ja neonvaloilla valaistuja pelikenttiä, jotka ovat virtuaalisia kunnianosoituksia pelihistorian pioneereille. Uusin pelikausi sisältää lisäksi kolme uutta pelikenttää, uuden pelimuodon ja päivitetyn Roller Pass -saavutusmittarin sekä pienempiä päivityksiä. Pelimuotona nähdään uutuutena kahden pelaajan Clone Clash, jossa pelaajan omasta hahmosta luodaan kaksi kloonia. Näin kummallakin pelaajalla on käytössään kolmen hengen tiimi, jossa muita hahmoja ohjaa tekoäly. Jujuna tällaisessa rakenteessa on mahdollisuus vaihtaa ohjattavaa pelihahmoa koska tahansa ottelun aikana. Näin ainutlaatuinen pelimuoto mahdollistaa erikoisten syöttö- ja kuljetustilanteiden luomisen pelihahmojen välillä vaihdellen.

Päivityksen kolme uutta vaihtuvaa kenttää ovat 80-luvun tyyliä muistuttava ja kirkkaasti valaistu Pixel City, pelihallimainen ja neonvalaistu Arcadia sekä flipperipöytää muistuttava Pinball Stadium. Hauskaa videopeliestetiikkaa huokuvat kentät tuovat virkistävää vaihtelua aiempien kenttien rinnalle.

Päivityksen keskeisistä uudistuksista on kiehtova urasivu, jolta pelaaja voi nähdä oman arvonsa alueellisella pistelistalla sekä pelatut ottelut ja voittosuhteen. Tilastosivu listaa myös tehdyt maalit, taklaukset ja torjunnat sekä sisältää muita ottelutietoja. Oman joukkueen urakehitystä voi seurata pelin omalla urasivulla, jossa voi myös luoda oman tiimin yhdessä ystävien kanssa.

Uuden päivityksen kruunaa 60-portainen Roller Pass -saavutusmittari, jonka eri askelmilta voi löytää erilaisia palkintoja omalle hahmolleen kerättäväksi. Mukana on myös uusia räätälöintivaihtoehtoja hahmolle, kuten legendaarisen tason Pro Gamer -peliasu.

Ilmaiseksi pelattavan Roller Champions -pelin Neo Retro -päivitys on nyt pelattavissa kaikkine uusine ominaisuuksineen.


Muuta luettavaa muualta

Uutisia e-urheilusta ja pelaamisen englanniksi

Jos sinua kiinnostaa uutiset englanniksi, niin suuntaa pro esports sivustolle lukemaan uutisia.

Leave a Reply