Robottiarmeijat kukistavat vallankumouksellista vastarintaa historiallisessa Ranskassa

Robottiarmeijat kukistavat vallankumouksellista vastarintaa historiallisessa Ranskassa

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Steelrising -toimintaseikkailu on tänään julkaistu pelikonsoleille ja pc-tietokoneille.

Vaihtoehtoiseen historiaan sijoittuva Steelrising kuvaa 1700-luvun lopun Ranskaa kutkuttavalla tavalla. Kun Pariisi on ajautunut vallankumousyrityksen myötä kaaokseen, on yksinvaltiaan lailla käyttäytyvä kuningas Ludvig XVI kääntänyt uudenlaiset sotajoukkonsa omaa kansaansa vastaan. Tämä uutta teknologiaa hyödyntävä armeija koostuu mekaanisista sotilaista, joilla ei ole inhimillisiä heikkouksia tai moraalisia ongelmia. Robottisotilaat ovat kuuliaisia ja tehokkaita, mutta myös kylmäverisiä ja armottomia.

Soulslike-toimintapelien lajityyppiin lukeutuva Steelrising kertoo tarinansa Aegis-automatonin eli kehittyneen mekaanisen sotilaan katsantokannalta. Aegis on erilainen ja poikkeava, itsenäisesti ajatteleva automaton. Se osaa kyseenalaistaa moraalisesti kyseenalaiset ja julmat teot. Niinpä se kääntyykin kuninkaan johtamia luojiaan vastaan taistelemaan oikeudenmukaisuuden, vapauden ja veljeyden puolesta. Aegisin tehtävä on kääntää historian kulku ja syöstä ankara kuningas pois valtaistuimeltaan.

Steelrising-toimintaroolipelissä toisiinsa yhdistyvät roolipelimäiset kehitysaskeleet, jännittävät ja intensiiviset taistelut sekä upea 1700-luvun lopun Ranska. Sen miljöö on kaunis ja historiallisen yksityiskohtainen. Kaupungin kapeat kadut, jylhät muurit ja korkeat katot luovat upean ympäristön kiehtovalle juonenkuljetukselle ja kutkuttaville kohtaamisille.

Matkallaan Aegis kohtaa niin tavallisia rivisotilaita kuin haastavia pomovastuksia. Nämä tekevät taisteluista vaikeita, mutta palkitsevia. Pelaaja voi valita tyylinsä monista eri taistelutekniikoista ja kehittää hahmoaan haluamallaan tavalla. Peli sisältää myös kymmeniä erilaisia aseita, jotka tukevat erilaisia taistelutyylejä monipuolisesti.

Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia aarteita ja palkitsevia salaisuuksia. Kiehtovan pelijärjestelmän ja taistelumekaniikan ansiosta pelissä on uudelleenpeluuarvoa tulevillekin pelikerroille.

KATSO ESITTELYVIDEO ALTA:

Steelrising on tänään julkaistu sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

VR Junat Kartalla – Reaaliaikainen seuranta matkustamisen helpottamiseksi

VR Junat Kartalla on kätevä työkalu, jonka avulla voit seurata junasi sijaintia reaaliajassa. Sovellus näyttää tarkan sijainnin kartalla ja kertoo, milloin juna saapuu seuraavalle asemalle. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi paremmin ja välttämään viivästyksiä. VR Junat Kartalla on erityisen hyödyllinen matkustajille, jotka ovat kiireisiä ja haluavat olla ajoissa perillä.

Älykello – Tehokas apuväline päivittäisessä elämässäsi

Älykello on laite, joka on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan arkipäivän toimintojasi. Se toimii älypuhelimesi kumppanina ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ja tehtävistä. Lisäksi älykello tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten urheiluseurannan, sykemittarin ja unen seurannan. Sen avulla voit myös vastata puheluihin ja lukea viestejä ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta käteesi. Älykello on siis erittäin kätevä apuväline päivittäisessä elämässäsi.

Leave a Reply