RiMS Racing -ajopeli esittelee kilpamoottoripyöräilyn maailmaa

Elokuussa julkaistava RiMS Racing -ajopeli esittelee uudella esittelyvideollaan peligrafiikkaa ja ajokisojen vauhtia Aprilia RSV4 1100 Factory -moottoripyörän kanssa. Peräti 217 hevosvoiman tehoa tarjoava kiituri tarjoaa uskomatonta kiihtyvyyttä, ensiluokkaista ohjattavuutta ja runsaasti vauhdin hurmaa virtaviivaisella olemuksellaan.

Esittelyvideo antaa oivallisen käsityksen pelikokemuksesta ja yksityiskohtaisesta peligrafiikasta. Mukana pelissä on kahdeksan erilaista huipputason kilpamoottoripyörää ja kymmenen tunnettua moottorirataa ympäri maailmaa. Kilpa-ajojen lisäksi pelaaja pääsee virittämään omaa ajokkiaan sadoilla erilaisilla tuunausosilla.

RiMS Racing -moottoripyöräpeli tarjoaa pelaajilleen monipuolisen ja realistisen ajopelikokemuksen. Se sukeltaa syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten valtavan määrän säätövaraa ja erilaisia varaosia sekä tietenkin kiehtovia kisoja. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on vaikuttavat 200 erilaista vaihtoehtoa. Pelaaja aloittaa ajajauransa valitsemalla moottoripyörän kahdeksasta japanilaisesta ja eurooppalaisesta moottoripyörämallista. Nämä on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kaikkiaan pelissä on kymmenen erilaista moottorirataa, jotka on mallinnettu peliin tarkasti ja realistisesti.

RiMS Racing julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 19. elokuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 3+.

Leave a Reply