Olympialaiset ja e-urheilu lähentyvät

Kansainvälinen Olympiakomitea on paljastanut suunnitelmansa Olympialaisten virtuaaliseen kisasarjaan.

Kansainvälinen Olympiakomitea (IOC) on tehnyt sopimuksen viiden kansainvälisen urheilujärjestön sekä videopelituottajien kanssa avatakseen Olympialaisten virtuaalisarjan OVS:n. Kyseessä on ensimmäinen Olympialaisten-lisenssoima virtuaalinen urheilu.

Markkinoinnista ja tuotannosta tulee vastaamaan DreamHack Sports Games, MTG ja sen urheilusimuloinnin osasto.

Kisat pidetään Tokion 2020 kesäolympialaistn kanssa yhtäaikaa alkaen 13. toukokuuta ja päättyen 23. kesäkuuta ja virtuaaliset pelit ovat:

  • koripallo
  • pyöräily
  • soutu
  • purjehdus
  • moottoriurheilu

Näitä ovat tuottamassa mm. eBaseball Powerful Pro Baseball 2020, Zwift, Virtual Regatta sekä Gran Turismo. Soudun peliä ei ole vielä julkaistu.


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Leave a Reply