Miikka Kemppi vapaa hakemaan uutta tiimiä

ENCE on tänään ilmoittanut penkittäneensä Miikka “suNny” Kempin organisaation CS:GO tiimistä samalla kun organisaatio miettii, miten se etenee CS:GO pelissä 2021.

ENCE:n toimitusjohtaja Niklas “Willkey” Ojalainen on annettu kontaktihenkilöksi, jos joku organisaatio olisi kiinnostunut Kempin palkkaamisesta ja samalla ENCE on ilmoittanut kertovansa omista suunnitelmistaan joululoman jälkeen. ENCE:llä on kuitenkin osakkuus ESL PRO liigassa, mutta onko pelipaikka sittenkään keväälle aivan kiveen kirjoitettu? Kyselimme asiaa myös ESL:ltä, mutta emme ole vielä saaneet vastausta.

Ojalainen kertoi myös Eurheilu.comin haastattelussa, että itse organisaatio ei ole poistumassa minnekään, vaikkakin vuosi 2020 on ollut haasteellinen sekä pelillisesti että mm. Slaawa “Twista” Räsäsen 1,5 toimitsijakiellon ansiosta.

ENCE:llä on nyt CS:GO:n ongelmien kautta kuitenkin kaksi keihäänkärkeä: Joona “Serral” Sotala Starcraft 2:ssa sekä PUBG joukkue, joka lähtee Etelä-Koreaan pelaamaan PUBG Global Invitation 5 turnaukseen, sen yhtenä 32 joukkueista.

Kempin tulevaisuus?

Miikka Kemppi on esimerkki sekä hyvässä, että huonossa. Hänellä ei ole omaa agenttia, joten yhteyden tulee ottaa joko Miikkaan suoraan (sunny@ence.fi) tai sitten ENCE:n toimariin. Miikalla on HLTV:n tilastojen mukaan 1189 pelattua karttaa ja yhteensä yli 31300 pelattua kierrosta urallaan ja hänen nykyinen rating 1.0 on 1.06. Hän aloitti kilpapelaamisen 2013 ENCE:ssä, josta siirtyi ROCCAT – ENCE – PENTA – mousesports reitin kautta takaisin ENCE:en syksyllä 2019. Miikka on eSportsEarnings.com listauksen mukaan Suomen 7.eniten e-urheilussa ansainnut suomalainen yhteensä reilulla 325 000 dollarilla seitsemässä vuodessa. Itseasiassa Miikka tienasi eniten pelatessaan mousesportsin väreissä 27 turnauksessa ja tuona ajanjaksona 2017-18 hän myös on ottanut suurimmat voittonsa mm. ESL One New York 2017 sekä V4 Future Sports Festivalin 2018. Nyt 26-vuotiaalle Miikalle on varmasti ottajia maailmalla, mutta minkälaista paikkaa mies lähtee hakemaan, vai onko tulevaisuuden paikka sittenkin GODSENT?


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Leave a Reply