MAD Lions vs HAVU

Flashpoint ja isot voittopotit – mutta miten käy HAVUN? Vastassa on ensimmäisessä ottelussa MAD Lions ja esimerkiksi Veikkaus tarjoilee HAVUn voitolle yli 3:n kertoimen ja me suomalaisille otimme tarjouksen vastaan pienellä panostuksella. Veikkauksen kerroin HAVUn voitolle oli selkeästi parempi kuin muiden vedonlyöntitoimistojen antamat kertoimet.

Kuvassa etualalla MAD Lionsin uusi hankinta AcilioN.

Flashpointissa pelataan ensimmäisessä vaiheessa kolmeen jakautumalla. Eli 12 joukkuetta on jaettu kolmeen neljän tiiimin ryhmään – ja joukkueet pääsivät vaikuttamaan siihe, mikä ryhmä kenellekin tuli.

HAVU saa vastaansa tanskalaiset MAD Lions sekä Copenhagen Flames sekä ns. eurooppalaisen cOntact tiimin. Ryhmä on A ja koodinimeltään In-Game Feeders.

HAVUN vastustaja MAD Lions vaihtoi juuri ennen turnausta Nicolai “Hunden” Petersenin pois ja tilalle paikan ottti Asger “AcilioN” Larsen.

MAD Lions on maailmanlistan 12 ja joukkueen keski-ikä on 23 vuotta. HAVU tulee vielä kaukana perässä sijoituksena 30 ja pelaajien keski-ikä 24,7 vuotta. HAVU voitti turnauksen karsinnoissa Copenhagen Flamesin joka voi tulla vastaan seuraavanakin, mutta viime viikon BIG ottelussa HAVU oli vielä vastaantulijana.

HAVUlla on täydet mahdollisuudet, varsinkin kuin MAD Lions meni tekemään tiimimuutoksen juuri ottelua edeltäen. AcilioN on ennen MAD Lionsia pelannut Copenhagen Flamesissa puolisen vuotta ja sitä ennen myös puoli vuotta Heoric timissä ja sitä ennen kuukauden Imperialissa… muutenkin nuori mies on reissannut joukkueesta toiseen eikä ole oikein löytänyt omaa paikkaansa. Miehen rating 2.0 on kuitenkin 1.04

Voittaja pääsee kohtaamaan voittajan toisesta parista, ja häviäjä kohtaa toisen ottelun hävinneen osapuolen.

Kokonaisuudessaan Flashpoint turnauksessa on tarjolla miljoonan dollarin potti ja pisteitä joukkueille tyyliin: 150 – 115 – 50 ja neljännelle tiimille vielä 30 pistettä.

HAVUn otteluseuranta:

https://www.hltv.org/matches/2340335/mad-lions-vs-havu-flashpoint-1

Comments (1)

  1. lohjaguru

    HAVU aloitti epävarmasti mutta nousi voittoon Nukessa… kakkoskartta meni tanskalaisille ja päästiin ratkaisevaan Train-karttaan, minkä HAVU vei selvin ottein 16-10!!!

Leave a Reply