ENCE ja HAVU tulilla

Tuleva viikko on mielenkiintoinen suomalaisille CS:GO seuraajille ja vedonlyöjille, sillä kaksi (kolme) suomalaisia kiinnostavaa tiimiä on tulilla. Täysin suomalaiset ENCE ja HAVU sekä suomalaisen pelaajan sisältämä GODSENT ja OG pelaavat ovat ottelunsa.

Ensimmäisenä tulilla on maanantaina ENCE, jonka on jo aika päästä ely AleksiB päästämisestä ja selviydyttävä jo vähitellen voittajan otteluistaan. ENCE pelaa ESP Pro liigaottelunsa maanantaina Spirit tiimiä vastaan.

Renegades, Sharksa ja Heroic eivä tole mukana ESL peleissä. Renegadesin tilalla nähdään Swole Patrol. Heroic ei saanut joukkuetta kasaan koska Marco “Snappi” Pfeiffer siityi FunPLus Phoenixiin. Heroicin tilalle on kutsuttu BIG.

Koronaviruksesta johtuen joukkueiden matkustamista on vähennetty ja joukkueita siirretty sovivampiin ryhmiin.

Maanantain valintamme on ENCE

ENCE on tipahtanut parhaimmillaan kakkossijalta nykyiselle sijalleen 21 ja vähitellen Miikka “suNny” Kempp pitää ottaa parempi ote peleistä, jotta voittoja alkaa syntyä. Miikka oli parhaimmillaan HLTV:n listauksissa maailman TOP20 pelaajien joukossa. ENCEn tiimiläiset ovat jo pitkään puhuneet että pelistä puuttuu vain se viimeinen silaus ja nyt maanantaina pelin pitäisi olla jo kasassa. Team Spirit tulee Venäjältä ja on pelaajistoltaan hieman ENCEä nuorempaa kaliiberia ja maailmanlistan 27. ENCE lähtee otteluun ennakkosuosikkina kertoimien vaihdellessa 1,49 ja 1,70 välillä Veikkauksen tarjotessa kohtuullisen 1,60 kertoimen. Spirit pääsi ESL liigaan BOOMIn ilmoitettua, ettei se jää Eurooppaan vaan palaa Brasiliaan odottelemaan korona- viruksen hellittämistä.

Tiistaina HAVU ja Flashpoint

Kansainvälisesti HAVUn viikonlopun voitto oli yllätys, mutta joukkue pelasi hyvin ja siitä lisää itseluotamusta saaneena voisi odottaa että joukkue jatkaa loistavia otteitaan myös tiistaina kun vastaan asettuu cOntact.

HAVU on maailmalistan 30. ja vastaan tuleva eurooppalaisjoukkue cOntact on 26. Joukkueessa pelaa myös Otto “ottoNd” Sihvo, joka onkin yksi cOntact joukkueen kantavista hahmoista. Otolla on myös joukkueensa paras ranking 2.0 sen ollessa nyt 1.25

Jos HAVU voittaa niin se jatkaa yllätyksiä. Veikkaus nostaa cOntactin suosikiksi 1,53 kertoimella ja antaa HAVUlle 2,40 mikä on itseasiassa vedonlyöjien paras kerroin – muut antavat HAVUlle 2,12- 2,35 kertoimia ja cOntact pitää suosikin viittaa kertoimin 1,49-1,68.

Maanantaina on ENCEn ottelun lsiäksi tarjolla iltapelinä Vitalityn ja GODSENTIN ottelu. GODSENTin tiimistä löytyy suomalainen Jesse “zehN” Linjala, joka 28 vuotiaana alkaa olla jo CS:GO veteraani.

Me lähdemme alkuviikosta betsaamaan pienillä panoksilla ENCEn paluuta voittokantaan ja HAVUn hyvien otteiden jatkumista.

Comments (3)

 1. lohjaguru

  ENCEstä ei ollut venäläisille mitään vastusta vaan Spirit jatkoi ENCEn vaellusta varjojen maalla puhtaalla 2- 0 voitolla!

 2. lohjaguru

  Ei mene ENCEllä hyvin….

  Brazil MIBR 1 – 2
  United States Gen.G 14 – 16
  Europe GODSENT 0 – 2
  Europe OG 0 – 2
  Denmark MAD Lions 0 – 2

 3. lohjaguru

  HAVU pelaa Flashpoint ottelunsa sunnuntaina.

Leave a Reply