Lisäpelattavaa suositulle The Division 2 -toimintaroolipelille

Lisäpelattavaa suositulle The Division 2 -toimintaroolipelille

Ubisoft laajentaa suosittua Tom Clancy’s The Division 2 -peliä yhdeksännen pelikauden tarjonnalla ja tarjoaa pelille ilmaisviikonlopun.

Pelin yhdeksäs kausi, Hidden Alliance, laajentaa kokemusta uudella pelimuodolla ja jatkaa tarinaa uusin kääntein. Hidden Alliance tulee saataville kaikille The Division 2 Warlords of New York -lisäosan omistajille. Pelin yhdeksäs kausi on yksi kuluvan vuoden aikana julkaistavista kolmesta pelikaudesta.

Alkavan pelikauden tarinan laajentumisen myötä paljastuu uusi kohde, entisestä divisioonakomentajasta petturiksi kääntynyt kapteeni Lewis. Jotta hänen olinpaikkansa paljastuu, joutuvat divisioona-agentit tekemään selvitystyötä True Sons -jengin johtajat kohtaamalla.

Tarinallisen jatkumon kasvaessa mukaan tulee myös uusi Countdown-pelitila, joka tarjoaa yhteistyömuotoista tekemistä jopa kahdeksalle pelaajalle. Tässä pelimuodossa pelaajatiimillä on 15 minuuttia aikaa pysäyttää voimalaitoksen toiminta ennen kuin on liian myöhäistä. Kahdesta enimmillään neljän hengen joukkueesta koostuvat pelaajakokoonpanot joutuvat tekemään yhteistyötä haasteen voittamiseksi. Tehtävä ei ole helppo, sillä voimalaitoksessa sotilaat kohtaavat aktiivista vastarintaa vihollisten muodossa.

Uusin pelipäivitys tuo Expertise-ominaisuuden sekä uusia aseita ja varusteita. Expertise-ominaisuudella pelaajat voivat parannella aseitaan ja varusteitaan, kuten lisätä näiden vahingontuottoa tai panssarointia. Tämä myös kasvattaa hahmojen perusominaisuuksia. Uusia aseita ja nimikkoaseita on lukuisia, joista kenties kiehtovin on uusi Heartbreaker-varustekokonaisuus.

Pelikausi täydentyy 12.-31. toukokuuta järjestettävällä Twitch-tapahtumalla, jolloin Twitch-striimeistä peliä seuraavat saavat hahmoilleen pelipalkintoja.

The Division 2 -pelin yhdeksäs pelikausi alkaa 12. toukokuuta, jolloin uudet varusteet ja tehtävät ovat pelattavissa. Lisäksi The Division 2 on pelattavissa ilmaiseksi 13.-15. toukokuuta välisen ajan.

Leave a Reply