League of Legends MSI 2021 Reykjavik

Riot Games on ilmoittanut League of Legends’ Mid-Season Invitational (MSI) paluusta. MSI2021 turnaus pelataan Reyksjavikissa Laugardalshöll areenalla ilman katsojia. Kutsutut 12 joukkuetta tulevat kilpailuun karenteenin kautta, aivan kuten Koreassa käynnissä olevassa PUBG turnauksessa.

Samalla Riot kertoi, että turnauksen pääsponsori on Verizon, ja samalla Verizon toimii virallisena 5G sponsorina ja Sekä League of Legends että Valorant pelien virallisena sponsorina. Ennen tätä kattavampaa sopimusta, Verizon on toiminut yksittäisten tapahtumien sponsorina.

MSI2021 pelataan maaliskuun 6.-22. päivä ja mukaan kutsutu 12 joukkuetta jaetaan kolmeen neljän joukkueen ryhmään. Jokaisessa alkulohkon ryhmässä pelataan bo1 ottelut tupla round-robinina. Parhaat kaksi joukkuetta per lohko pääsevät eteenpäin, eli ryhmien heikoimmat putoavat pois.

Toisessa vaiheessa jäljellä olevat kuusi joukkuetta pelaavat toisiaan vastaan uudet bo1 pelit, tupla round-robinina ja parhaat neljä joukkuetta jatkavat playoff vaiheeseen.

Playoff vaiheessa eli turnauksen kolmannella tasolla parhaat neljä pelaavat voitto-tai kotiin tyyylillä bo5 pelit, sisältäen ensimmäinen kierrokset, välierät ja finaalin.

Edelliset MSI voittajat:

  • 2015 Edward Gaming
  • 2016 SK Telecom T1
  • 2017 SK Telecom T1
  • 2018 Royal Never Give Up
  • 2019 G2 Esports

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Sosiaalisen median merkitys kasvaa jatkuvasti

Sosiaalinen media on nykypäivänä yhä tärkeämpi osa ihmisten elämää ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Sosiaalisessa mediassa käydään vuorovaikutusta ystävien, perheen ja yritysten kanssa sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja luoda asiakassuhteita.

Leave a Reply