E-urheilu Sveitsissä kouluihin

Swisscom tuo sveitsiläisiin kouluihin valinnaiseksi aineeksi “Gaming and E-sports”:in. Opinnot antavat perustekniikan tietämyksen sekä vahvistaa oppilaiden mediataitoja. Yhtä aikaa ilmoituksen kanssa alkaa myös Swiss Hero liigan viides kausi.

Yli 70% sveitsiläisistä nuorista pelaa pelejä nykyään säännöllisesti. Pelejä, kuten kaikkia muitakin digialustoja, on tärkeä osata käyttää oikein. Osana tätä digioppimista, Swisscom on lähtenyt oppilaitoksiin tarjoamaan maksutonta opetuksen apuvälinettä “Gaming and E-sport”. Se antaa opettajille mahdollisuuden opettaa luokkia 7-9 uudella, kiinnostavalla materiaalilla. Kahdeksan opetusmoduulia on jaettu noin 30 opetustuntiin. Opetusmateriaali sisältää perustiedot niin peliteollisuuden toiminnasta, kuin sen mekaniikoista ja tavoitteista. Tällä oppimateriaalilla on tarkoitus kehittää myös nuorten ymmärrystä heidän omasta toiminnastaan. Swisscom tarjoaa opettajille workshop tilaisuuksia, joissa opettajille opetetaan opetuksen sisältö, jotta opettajat sitten osaavat välittää tietosisällön omille oppilailleen.

Uusia nettisarjoja tunnettujen henkilöiden kanssa

Swisscom on aloittanut myös uuden nettisarjan tunnettujen e-urheilu tähtien kanssa omalla Swisscom YouTube kanavalla. “LEVEL” ohjelma kertoo tähdistä ja e-urheilusta hieman erilaiselta näkökantilta.

Swisscom Hero liigan viiden kausi alkaa

Swisscomin Hero liigan viidennen kauden karsinnat ovat käynnissä. Ammattikilpailijat ovat voineet ilmoittautua helmikuun 16.päivästä lähtien. Samanaikaisesti saatavilla on Twitch workshop jolla tuetaan e-urheilijoita matkalla ammattiuralla. Swisscom tarjoaa myös rahallista tukea kaikille pelaajille, jotka pääsevät playoff tasolle saakka.

ESL ja Swisscom Hero liiga ovat tehneet yhteistyötä kansallisella tasolla sekä ammattilaisten että satunnaisten ja harrastepelaajien kanssa jo vuodesta 2018. Swiss com Hero liigassa pelataan:

– Clash Royale

League of Legends

Counter Strike. Global Offensive

Pelit myös lähetetään livenä Twitch kanavalle. Sveitsissä Twitch lähetykset ovat saatavilla myös Swisscom blue TV-kanavalla. Kausi loppuu sitten isoon live finaaliin toukokuussa- joka pelataan kuitenkin online, liittyen yhä jatkuviin korona rajoituksiin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Sosiaalisen median merkitys kasvaa jatkuvasti

Sosiaalinen media on nykypäivänä yhä tärkeämpi osa ihmisten elämää ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Sosiaalisessa mediassa käydään vuorovaikutusta ystävien, perheen ja yritysten kanssa sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja luoda asiakassuhteita.

Leave a Reply