Lauantaina jännitystä Virtus.pro vs OG

CS:GO korkeimmalla tasolla ei paljon suomalaisia ole tulessa ollut viime aikoina. ENCE:n heikot esitykset ja HAVU:n tulevaisuus ovat osoitus siitä, että e-Urheilu on Suomessa ottanut vasta ensimmäisiä askeleita ja muut joukkueet kuten KOVA, hREDS ja muut tulevat kehittymään ajan saatossa ja vähitellen saattavat päästä CS:GO top30 listoille. Samalla pitää myös ymmärtää, että CS:GO tiimeissä ja muissa e-urheilun joukkueissa tapahtuu vähitellen se sama todellisuus kuin muussakin joukkueurheilussa: raha ratkaisee.

Flashpoint välierät

Lauantaina klo 18 alkavassa Flashpointin välierävaiheessa vastakkain asettuu itäeuurooppalainen koontijoukkue, joka koostuu parista kazakstanilaisesta, yhdestä venäläisestä, yhdestä uzbekista ja yhdestä latvialaisesta, mutta joilla yhteinen kieli lienee kuitenkin venäjä. Virtu.pro on nykyisellä HLTV:n rankinglistalla sijalla 14 ja sillä on viime aikoina voitot mm. Gen. G, Cloud9, Espada sekä forZe. Vastaavasti Euroopan joukkue eli OG on voittanut peräkäin Gen.G:n ja Cloud9, mutta ennen niitä peli ei ollut kasassa. OG:n joukkue on koottu ympäri Eurooppaa ja mukana on myös suomalainen Aleksi “Aleksib” Virolainen, jonka vuoksi joukkuetta näinkin paljon seuraamme. OG:n lisäksi seurannassa on meillä myös GODSENT, joka sekin on koontijoukkue yhdellä suomalaisella jäsenellä.

Päättyykö Virtuksen nousu?

Mikä on sitten tämän illan ottelun kulku? Virtus.pro on tilastollisesti hienoinen voittajasuosikki ja se voitti OG:n huhtikuussa 2-1 ottaen voitot Infernossa ja Overpassilla, antqaen OG:lle Dust2:n. Virtus.pro on ollut viimeiset kuukauden hyvässä iskussa kun vastaavasti OG:n pelit vaihtelevat todella paljon ja välillä jopa ilman näkyvää syytä. Onko siis syytä olettaa, että kaikki ei ole aivan kunnossa OG:n sisällä? Onko joku tyytymätön tilanteeseen, vai mikä mättää? OG:n tiimillä on kuitenkin rankinsijoitus korkea, ja sen perusteella ja tiimin osaamisentason tietäen, pitäisi OG:n viedä tästä voitto ja pysäyttää Virtus.pron eteneminen.

Seuraa ottelua livenä: https://www.hltv.org/matches/2345308/virtuspro-vs-og-flashpoint-2


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä

Leave a Reply