Taitonetin toimitusjohtaja uskoo GreeniX-pelikonepakettien menestyvän Black Friday myynnissä

Marraskuun loppu häämöttää ja Black Friday kolkuttelee jo ovella. Black Fridayn lähestyessä kuluttajat etsivät erilaisia tarjouksia ja odottavat innolla alkavia alennusmyyntejä. Black Fridayta eli suomeksi mustaa perjantaita vietetään tänä vuonna perjantaina 27.11.

Oululainen käytettyjä tietokoneita myyvä yritys Taitonetti.fi on ollut mukana juhlimassa Black Fridayta jo vuodesta 2015 lähtien, joten tämä vuosi on heille jo kuudes kerta. Haastattelimme Taitonetin toimitusjohtajaa, Mikko Veijolaa ja kysyimme, mitä odotuksia Taitonetillä on Black Fridayn myynnille?

MITÄ ODOTUKSIA SINULLA ON BLACK FRIDAYLLE?

Taitonetin toimitusjohtaja Mikko Veijola uskoo Taitonetin uusien käytettyjen GreeniX-pelikonepakettien menestyvän Black Fridayn alennusmyynnissä.

– Pelikonepaketista löytyy kaikki mitä pelaamiseen tarvitsee, joten se on helppo ratkaisu peliharrastuksen aloittavalle tai vaikka lapselle joululahjaksi, kertoo toimitusjohtaja Mikko Veijola.

– Jos kokemusta tai tietoa pelitietokoneista on vähän, voi pelikoneen ostaminen tuntua vaikealta. Valmis pelikonepaketti on helppo ottaa käyttöön ja siksi se on myös varmasti toimiva lahjaidea, hän jatkaa.

GreeniX-pelikonepaketteja löytyy kolmea eri tasoa, Bronze-, Silver-, sekä Gold-tason paketit. Paketteihin kuuluu pelikoneen lisäksi myös pelinäyttö, pelinäppäimistö, pelihiiri, sekä langaton wifi yhteys. Taitonetti on pyrkinyt tekemään peliharrastuksen aloittamisesta mahdollisimman helppoa, ja eritasoiset valmiit paketit sopivat sekä harrastuksen aloittajille, kuin myös kokeneemmalle pelaajalle.

Taitonetti Oy on oululainen käytettyjen yritystietokoneiden myyntiin erikoistunut yritys. Taitonetin tuotteet ovat leasing-käytöstä poistuneita yritystietokoneita, jotka on huollettu Taitonetissä ennen myyntiä. Taitonetillä on kivijalkamyymälä Oulussa sekä verkkokauppa Taitonetti.fi ja se myy käytettyjä tietokoneita myös Ruotsiin www.bytdator.se-verkkosivun kautta. Taitonetti työllistää tällä hetkellä 26 vakituista työntekijää.


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä

Leave a Reply