SuomieSports.fi

Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää

Tänään sunnuntaina vietetään Suomen itsenäisyyspäivää, mutta samalla iltapäivällä käydään Flashpoint kamppailua OG vs fnatic. OG voitti yöllä MIBR:in kartoin 2-1 ja sai revanssin edellisestä tappiostaan. Tänään OG:lla vastassa fnatic, joka hävisi Virtus.prolle 1-2 ja tipahti tähän finaaliin. Alla kuitenkin 2-0 voitto MIBR, 2-1 voitto Dignitas, 2-0 MAD Luons ja 2-1 C0ntact, joten missään nimessä ei ole helppo tai selvä tämän päivän kamppailu, kumpi vie voiton ja nousee GRAND FINAALIIN Flashpoint 2:ssa.
Näiden kahden tiimin väliset kamppailut ovat olleet viime aikoina tasaisia, ja jompi kumpi on yleensä vienyt voiton kartoin 2-1, eikä oikeastaan koskaan ole tullut rökeletappioita. Suosikkeina ovat aiemmin olleet kartoissa Indernoa ja Mirage sekä Train – tänään kamppailussa valikoituivat Mirage, Overpass ja Inferno. Näistä Mirage OG:N valinta ja Overpass fnaticin.
Vaikka fnatic on pelannyt hyvin, on OG:n viime pelit olleet niin hyvässä ruodussa, että OG lähtee tähän suosikkina ja voi hyvinkin nousta loppuotteluun, jossa voittajalle luvassa 500 000 dollaria ja kakkosellekin 250 000 dollaria – tämänkin ottelun hävinnyt osapuoli ottaa mukaansa 100 000 dollaria!

SJ GAMING myös tulessa

Myöhemmin päivällä sitten vuorossa loppuottelu, jossa vastassa siis Virtus.pro

Toinen suomalaiskamppailu tänään on Fragleaguessa Season 5 peleissä SJ Gaming kohtaa ruotsalaisen flowskolan, ja SJ lähtee otteluun suosikkina. Kyseessä on Fragliigan loppuottelu ja SJ Gaming on pelannut varsinkin etukäteen nähden parempiaan vastaan hyvin voittane mm SKADE ja AGF. SJ Gaming suosikkina myös meille!

Leave a Reply