SuomieSports.fi

MIBR 10 000 euron sakko

MItä mieltä olette siitä, että MIBR sai vain 10 000 euron sakon, joka vähennetään heidän Flashpoint voittopotistaan ja maksetaan brasiliaiselle hyväntekeväisyydelle, koska joukkueen valmentajalla Raphael “⁠cogu⁠” Camargolla oli toinen monitori päällä OG:ta vastaan käydyn kamppailun aikana- ja monitorilla ottelulähetys! Kyse ei ole siis siitä, käyttikö valmentaja lähetyksen tietoja hyväkseen, mutta edes se, että valmentaja oli jättänyt itselleen livefeedn ottelusta päälle!

Tänään OG kohtaa illalla omassa Flashpoint kamppailussaan team BIGin, mutta oliko tuo 10 000 dollarin sakko riittävä rangaistus brasseille? MIBR voitti OG:n tuossa kamppailussa kartoin 2-1! MIBR voitti tuen ensimmäisen Nuke kartan OG:ta vastaan 16-10.

Heroic vs GODSENT

Iltapäiväottelussa nähdään tänään suomalaista väriä tier1 otteluissa Heroicin kohdatessa GODSENTin DH Masters kamppailussa. Heroic lähtee otteluun suosikkina, mutta GODSENT on löytänyt hyvän vaihteen peliin emin tultua kuvioihin. Kamppailu on juuri alkamassa tätä kirjoitettaessa. Kartat: Inferno, Vertigo ja Train. Miten käy GODSENTin ja Jesse “zeHn” Linjalan? Toisaalla DH:ssa Astralis kohtaa 19 voiton putkessa kiitävän GAMBIT tiimin, joko loppuu lento?

DH:n tässä vaiheessa jäljellä ovat siis Heroic, GODSENT, mousesports, Cloud9, Gambit, Astralis, Furia sekä Complexity. Voittajalle on luvassa 60 000 dollaria ja tämän vaiheen häviäjille jää näppäihin 5000 dollaria per tiimi. Btw. ENCE sai 1500 dollaria palkintorahoja omalla näytöksellään…

Leave a Reply