Finesports: WARZONE AVOIN turnaus

Nyt on taas mahdollisuus tulla näyttämään taidot Call of Duty Warzonen parissa. FINESPORTS järjestää 26.2 Warzone private trio turnauksen, jossa parhaiten sijoittuville tiimeille löytyy palkintoja.

Turnaukseen osallistuvan tulee olla vähintään 18-vuotias. Turnaukseen pääsee osallistumaan ensimmäiset 50 ilmoittautunutta tiimiä. Turnaus on cross-platform.

Aikataulu

Turnaus järjestetään Pe 26.2.
14:00 Check-In alkaa
17:45 Lobby aukeaa
18:00 Ensimmäinen peli

Turnauksessa pelataan yhteensä neljä erää, joten varaa aikaa itsellesi riittävästi. Warzone erä kestävää n. 20-30min ja erien välissä pidetään n. 15min downtime.

Warzone private match ominaisuus on vielä BETA versiossa, joten voi olla että turnauksessa ilmenee kolmannesta osapuolesta johtuvia häiriöitä. Voittaja julkaistaan, kun pisteet ovat laskettu ja tulos on selvillä.

Palkinnot

1. sija: 60€
2. sija: 30€
3. sija: 15€

Osallistumismaksu 15€ per tiimi(trio) eli 5€ per osallistuja.

PIsteytys Turnauksessa annetaan pisteitä eliminoinneista ja sijoituksesta. Eliminoinnit: Jokainen eliminointi on 1 pisteen arvoinen. Sijoitukset: 1. sija: 12 pistettä 2. sija: 10 pistettä 3. sija: 8 pistettä 4. sija: 7 pistettä 5. sija: 6 pistettä 6. sija: 5 pistettä 7. sija: 4 pistettä 8. sija: 3 pistettä 9. sija: 2 pistettä 10. sija: 1 piste Jokaisen erän jälkeen tiimi ilmoittaa oman sijoituksensa ja yhteenlasketut eliminoinnit.

Katso Turnaussäännöt.

Ilmoittautuminen tapahtuu Finesportsin verkkokaupan kautta. Osallistumislipun oston yhteydessä kysytään tarvittavat tiedot osallistujilta. Tiimin kapteeneihin ollaan yhteydessä sähköpostitse, sekä Discordin välityksellä. Turnausta hallinnoidaan Discordin välityksellä, joten käy liittymässä jo valmiiksi Finesportsin uudelle Discord palvelimelle.

https://www.finesports.fi/warzone-avoin-turnaus/

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Leave a Reply