Far Cry 6 -toimintapelistä julkaistiin pc-järjestelmävaatimukset ja uusi esittelyvideo

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi Far Cry 6 -toimintapelin pc-järjestelmävaatimukset ja pc-versiota esittelevän videon.

Lokakuussa julkaistava Far Cry 6 -toimintapeli tarjoaa pelaajalleen avoimen pelimaailman täynnä toimintaa ja seikkailiua sekä sävähdyttävän tarinan taistelusta diktatuuria vastaan. Pelin pc-versiosta on julkaistu järjestelmävaatimukset:

Minimivaatimukset:
Kuvanlaatu: 1080p, 30 FPS, DirectX-säteenseuranta pois päältä
Suoritin: AMD Ryzen 3 1200 – 3.1 GHz tai Intel i5-4460 – 3.2 GHz
Näytönohjain: AMD RX 460 – 4 Gt tai NVIDIA GTX 960 – 4 Gt
Keskusmuisti: 8 Gt (Dual-channel-tilassa)
Kiintolevytila: 60 Gt HDD (SSD suositeltu)

Muut järjestelmäsuositukset:

Kuvanlaatu: 1080p, 60 FPS, DirectX Raytracing pois päältä
Suoritin: AMD Ryzen 5 3600X – 3.8 GHz tai Intel i7-7700 – 3.6 GHz
Näytönohjain: AMD RX VEGA64 – 8 Gt tai NVIDIA GTX 1080 – 8 Gt
Keskusmuisti: 16 Gt (Dual-channel-tilassa) 
Kiintolevytila: 60 Gt HDD (SSD suositeltu)

Kuvanlaatu: 1440p, 60 FPS, DirectX Raytracing pois päältä
Suoritin: AMD Ryzen 5 3600X – 3.8 GHz tai Intel i7-9700 – 3.6 GHz
Näytönohjain: AMD RX 5700XT – 8 Gt tai NVIDIA RTX 2070 SUPER – 8 Gt
Keskusmuisti: 16 Gt (Dual-channel-tilassa) 
Kiintolevytila: 60 Gt HDD (SSD suositeltu) + 37 Gt HD-tekstuureille (vaihtoehtoinen)

Kuvanlaatu: 1440p, 60 FPS, DirectX Raytracing päällä
Suoritin: AMD Ryzen 5 5600X – 3.7 GHz tai Intel i5-10600 – 4.1 GHz
Näytönohjain: AMD RX 6900XT – 16 Gt tai NVIDIA RTX 3070 – 8 Gt
Keskusmuisti: 16 Gt (Dual-channel-tilassa) 
Kiintolevytila: 60 Gt HDD (SSD suositeltu) + 37 Gt HD-tekstuureille (vaihtoehtoinen)

Kuvanlaatu: 4K, 30 FPS, DirectX Raytracing päällä
Suoritin: AMD Ryzen 7 5800X – 3.7 GHz tai Intel i7-10700k – 3.8 GHz
Näytönohjain: AMD RX 6800 – 16 Gt tai NVIDIA RTX 3080 – 10 Gt 
Keskusmuisti: 16 Gt (Dual-channel-tilassa) 
Kiintolevytila: 60 Gt HDD (SSD suositeltu) + 37 Gt HD-tekstuureille (vaihtoehtoinen)

Lisäksi pc-versiossa on mahdolllisuus hyödyntää muita ominaisuuksia, kuten rajoittamatonta ruudunpäivtystä, monipuolisesti säädettäviä grafiikka-asetuksia, erilaisia ohjaustapoja, usean näytön tukea, DirectX-säteenseurantaa ja AMD FidelityFX Super Resolution -tukea. Yllä olevat järjestlemäsuositukset perustuvat suorituskykytesteihin AMD FidelityFX Super Resolution pois kytkettynä.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.  Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply