Call of Duty Warzone Season 5 Reloaded päivitys

Call of duty: Warzone saa uuden Season 5 reloaded päivityksen lähipäivinä. Kuin aikaisemminkin, on nähtävillä jo joitain patchnoteja mitä pelin sisällytykseen tulee, muutamia onkin jo julkaistu, kuten uusi peli mode ja odotettu, Tuomari (Judge) Dredd saapuu Verdanskiin.

Nähtäville tulee aivan uutta kontenttia Season 5 reloaded roadmappiin, Clash mode palaa pelikentille ja uusi pelimode Iron Trials ’84 saapuu myös pelaajien ulottuville. Myöskin uutta season eventtiä on tulossa, joka tuo mukanaan kosmetiikkaa ja uutta melee asetta ansaittavaksi. Myös Iron Trialsin voiton myötä on saatavilla spesiaali Calling Card.

Clash ja Iron Trials

Pelaajat varmasti muistavat Warzonessa olleen Rumble moden, missä on pohjana 50v50 taistelu, tämä pelimode palaa pelikentille clash tyylisenä. Ehkä enempi innostavampi on esitellä Iron Trials, jossai ei ole ilmaisia ase droppeja saatavilla ja muut peli osat saavat muutoksia kuten Gulag. Activision myös ilmoitti että Iron Trialsin voittaja saa spesiaalin Calling Cardin, mutta tästä ei vielä ole tietoa, että minkä niistä.

The Number, season eventti

Tulosssa on uusi season eventti nimeltään The Numbers, joka starttaa syyskuussa 21 päivä kello 20.00 suomen aikaa. Monenmonta erilaista challengea on tulossa, joista suurin osa pyörii Mobile Broadcast Stationin ympärillä. Pelaajat voivat ansaita pelin sisäistä valuutta melko nopeasti tekemällä tehtäviä. Jos suoritat kokonaisen tehtävä sarjan (Warzonessa tai Black Ops Cold Warissa), saat palkinnoksi uuden melee aseen Sai.

Tuomari Dredd

Kuin oletettukkin, Judge Dredd on tulossa Warzonen puolelle Operator skininä. Aikaisemmin julkaistut teaserit olikin aika selväntekeviä, mutta skini on nyt varmistettu pysyvästi. Hudson, tunnettu NATOn jäsen liittyy Judge Dreddin kyytiin uudessa bundlessa.
lähde: https://www.esports.com/en/call-of-duty-warzone-season-5-reloaded-update-upcoming-iron-trials-mode-and-the-numbers-event-269211

Leave a Reply