Call of Duty Warzone Season 5 Reloaded päivitys

Call of duty: Warzone saa uuden Season 5 reloaded päivityksen lähipäivinä. Kuin aikaisemminkin, on nähtävillä jo joitain patchnoteja mitä pelin sisällytykseen tulee, muutamia onkin jo julkaistu, kuten uusi peli mode ja odotettu, Tuomari (Judge) Dredd saapuu Verdanskiin.

Nähtäville tulee aivan uutta kontenttia Season 5 reloaded roadmappiin, Clash mode palaa pelikentille ja uusi pelimode Iron Trials ’84 saapuu myös pelaajien ulottuville. Myöskin uutta season eventtiä on tulossa, joka tuo mukanaan kosmetiikkaa ja uutta melee asetta ansaittavaksi. Myös Iron Trialsin voiton myötä on saatavilla spesiaali Calling Card.

Clash ja Iron Trials

Pelaajat varmasti muistavat Warzonessa olleen Rumble moden, missä on pohjana 50v50 taistelu, tämä pelimode palaa pelikentille clash tyylisenä. Ehkä enempi innostavampi on esitellä Iron Trials, jossai ei ole ilmaisia ase droppeja saatavilla ja muut peli osat saavat muutoksia kuten Gulag. Activision myös ilmoitti että Iron Trialsin voittaja saa spesiaalin Calling Cardin, mutta tästä ei vielä ole tietoa, että minkä niistä.

The Number, season eventti

Tulosssa on uusi season eventti nimeltään The Numbers, joka starttaa syyskuussa 21 päivä kello 20.00 suomen aikaa. Monenmonta erilaista challengea on tulossa, joista suurin osa pyörii Mobile Broadcast Stationin ympärillä. Pelaajat voivat ansaita pelin sisäistä valuutta melko nopeasti tekemällä tehtäviä. Jos suoritat kokonaisen tehtävä sarjan (Warzonessa tai Black Ops Cold Warissa), saat palkinnoksi uuden melee aseen Sai.

Tuomari Dredd

Kuin oletettukkin, Judge Dredd on tulossa Warzonen puolelle Operator skininä. Aikaisemmin julkaistut teaserit olikin aika selväntekeviä, mutta skini on nyt varmistettu pysyvästi. Hudson, tunnettu NATOn jäsen liittyy Judge Dreddin kyytiin uudessa bundlessa.
lähde: https://www.esports.com/en/call-of-duty-warzone-season-5-reloaded-update-upcoming-iron-trials-mode-and-the-numbers-event-269211


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply