Legendaariset WRC-ralliautot aloittavat virtuaalisen kisakautensa tänään

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC 10 -rallipeli on nyt saatavana pelikonsoleille ja pc-tietokoneille.

Rallin maailmanmestaruussarja WRC juhlii ensi vuonna 50. kisakauttaan. Tänä vuona juhlallisuuksiin valmistaudutaan WRC 10 -rallipelin myötä, joka tarjoaa ensiluokkaisen ajopelikokemuksen kaikille ralliautoilla ajamisesta kiinnostuneille virtuaalikuljettajille. Juhlallisuuksiin tartutaan 19 legendaarisen tapahtuman kautta, jotka on mallinnettu pelissä koettavaksi. Nämä erikoiskokeet haastavat pelaajan kokemaan kunkin aikakauden ainutlaatuisella tavalla, joten ajaessa pääsee kokemaan palan historiaa pelin välityksellä.

Erilaisia historiallisia rallitapahtumia on mukana kuusi, joihin kuuluvat nyt myös muun muassa Kreikan Akropolisralli ja Italiassa ajettava Sanremon ralli. Mukana on myös yli 20 ikonista WRC-autoa vuosien varrelta eri merkeiltä. Näitä ovat Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja Toyota eri malleillaan. WRC 10 onkin pelisarjan laajin ja historiallisin kokemus.

Edeltävän WRC 9 -rallipelin ylistettyä fysiikanmallinnusta on viety entistä pidemmälle. Luvassa onkin entistä yksityiskohtaisemmin ja aidommin fysiikkaa mallintava ajotunnelma. Lisähuomiota on kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Samalla myös pelin äänimaailma on viety uudelle tasolle, mikä saa pelin tuntumaan siltä kuin pelaaja olisi kuljettajana oikeassa ralliautossa.

Pelisarjan suosittu urapelitila on aiempaa monipuolisempi ja saanut uudet muokkaustyökalut. Pelaaja voi helposti luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillään ja koristella autonsa erilaisin tarroin sekä valita autonsa värit. Mukana on 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC.

Pelille on luvassa myös ajankohtaisia päivityksiä, jotka tuovat lisää pelattavaa tulevien kuukausien aikana. Näitä ovat esimerkiksi syntymäpäivätapahtumat, kartturipäivitykset ja alati laajeneva auton räätälöintityökalu eri tarroin. Lisäksi luvassa on täysin uusi mestaruuspelimuoto pelin moninpelitilaan.

WRC 10 on julkaistu tänään sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin Nintendo Switch -versio julkaistaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 3.

www.wrcthegame.com


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply