ENCE ja PUBG Global Invitational.S 2021

Mitä kuuluu ENCE:n Korean valloitukselle, tässä hieman päivitystä.

Korean turnauksessa on siis mukana 32 kutsuttua joukkuetta ympäri maailman ja Suomen ENCE on yksi näistä. Turnauksen koosta kertoo myös sen, että varsinaisia otteluita selostamassa on kaksi ammattilaista Steven “Toffees” Pierce sekä James “Kaelaris” Carroll, sekä kuusi analyytikkoja ja kuusi kommentaattoria pelkästään englanniksi, ja lisäksi ovat korean, kiinan, japanin, ja muiden aluiden selostajat!

Koko turnaus alkoi kaikilla kahden viikon karanteenilla, sillä pelit pelataan LAN ympäristössä paikan päällä Studio Paradisella Incheonissa.

Ensimmäisellä viikolla joukkueet jaetaan neljään kahdeksan tiiimin ryhmään, joiden kautta päätetään aloitusasetelmat, eli tämä on ranking- vaihe.

Team ENCE: Miro “Rustanmar” Ruotsi, Saku “SKUIJKE” Sajakoski, Olli “Tiikzu” Saarikoski ja Daniel “D1gg2r1” Luusua.

ENCE:n lohko D

Team Liquis
Tianba
Virtus.pro
Attack All Around
Division Gaming
DAWWON Gaming
LF Divine
ENCE

Pelataan neljä matsia per päivä ja parhaat 16 joukkuetta pääsevät 1st Weekly Survival vaiheeseen, ja sijat 17-31 odotuslistalle. Sijalle 32 jäänyt tipahtaa samanien Weekly Survival leikistä.

Ensimmäisen päivän 1.blokin jälkeen ENCE oli sijalla 9. Encellä pisteitä 4, jotka ovat 1 piste sijoituksesta ja 3 kill pojoa. Johodda DK, jolla 10 sijoituspistettä ja 15 kill pojoa.

Kokonaistilanteessa ENCE on sijalla 25. Kun TOP16 ryhmään vaadittiin minimissään 12 pistettä.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Leave a Reply