Image Alt

SuomieSports.fi

CS:GO:n kymmenen parasta asetta (BOOMER -EDITION)

Meikäläinen kun rullailee jo hyvää matkaa yli kolmenkymmenen ikävuoden, voi minua jo nettipelien saralla pitää konkarina, jopa boomerina. CS:ää on takana se parikymmentä vuotta, joten uskaltaisin väittää, että kokemusta myös eri aseista on kertynyt ihan hyvin. Joten olkaa niin hyvät: Kynärin top 10 aseet.

 

10) MAG-7

CT -puolella ostettavissa oleva MAG-7 on lähitaisteluaseiden eliittiä. Lippaaseen mahtuva viisi kutia on omiaan pysäyttämään infernossa taloryysin. Lähietäisyydeltä kypärälliset tappava ase kuuluu haulikoiden kärkijoukkoon.

 

 

9) SSG08

 

SSG08, eli kavereiden kesken scoutti on pitkän matkan haavoittaja. Mikään ei anna parempaa fiilistä, kuin D2:ssa longin pitistä napsia CT:itä päähän scoutilla. Vartalo-osumalla scoutti tekee semmoset 70 hiparia damagea, joten vihut on helppo viimeistellä esimerkiksi pistoolilla.

8) MP9

Forcebuy -rundien kuningas. CT- puolen eksklusiivi, MP9 on todella tehokas osto, jopa hävityn pislarundin jälkeen. Parhaimmillaan sillä saa ovelalla sijoittautumisella napsittua kahdesta- neljään terroristia pelistä pois.

 

 

7) P90

“Rush B, no stop”.

 

 

 

 

 

6) M4A1-S

Jos haluat sekoittaa CS -matseihin hiukan Hitman -pelisarjaa on äänenvaimentimella varustettu M4A1-S ase sinulle. Kuningaskombon yhdistää tietenkin hiljennetty USP-S. Ainoa miinus tulee lippaan pienestä koosta.

 

5) AWP

Awikkaa ei tarvitse varmaan sen kummemmin esitellä. Tappaa yhdellä luodilla, paitsi varpaanväleihin osuttaessa. Miinusta kämppimisen ihannoimisesta.

4) GALIL

Isoveljeään AK:ta huomattavasti halvempi Galil on erinomainen valinta melkein mille kierrokselle tahansa. Helposti opittava rekyyli sekä läissyä antavat luodit ovat todella kova valinta, jos AK:hon ei ole varaa. Tai vaikka olisikin. Säästä massit utilityyn.

 

 

3) MAC10

MAC-10, eli kavereiden kesken REMMI, on pelin paras SMG. Run and gunin kuningas on omiaan niin force-buy -rundeille, kuin säästörundeillekin. Tällä aseella voit bunnyhopata tiesi mille tahansa pommisaitille ja pistää napin pohjaan. Pelkkää päätä.

 

 

 

 

2) CZ75 -AUTO

Tasku-AK:sikin tietäjien keskuudessa tituleerattu CZ75 -AUTO ei ole mikä tahansa pistooli. Pistooli on omiaan lähikontaktiin, mutta sillä voi helposti napsia useampia tyyppejä kerralla. Ainoa mikä erottaa CZ75:n ykköspallista on sen mahdottoman vähäinen ammus- ja lipasmäärä.

 

 

 

1) FAMAS

FAMAS ON PELIN PARAS ASE. PISTE. Sekä burst, että AUTOFIRE -ominaisuuksilla varustettu “CT-puolen GALIL” on ehdottoman monipuolinen ase. Onko vihut lähellä? Pistä autofire päälle. Onko välimatkaa puoli karttaa tai enemmän? Burstilla naamaan. Ainoa miinus aseelle tulee siitä, että noobit ei osaa käyttää sitä, ja sen takia aseella on heikko maine. Pistetään klarinetit laulamaan!

 

Siinäpä se. Nyt jos joku ei vielä tajunnut, niin tämä lista on tehty osittain kieli poskella, joten älkää ryömikö linjoja pitkin, jos satutte olemaan eri mieltä! 

Leave a Reply